Ретро: Цветанов се раздели с ГЕРБ, но запази супер луксозния си апартамент

Новини
6
реклама

Снимка профил ФБ

Макар, че заради този луксозен имот Цветанов се раздели с партията си, където беше втори след Борисов, той го запази и си живее в него със семейството си. Достъп до вътрешността на сградата „простосмъртните“ нямат, а единственото което е достъпно за хорските очи, са фасадата и входът.

Ретро“ ни показва снимки от вътрешността на луксозната кооперация, където бившият втори в ГЕРБ живее със семейството си.

Че фамилия Цветанови са новодомци и се ширят в лукс жилище от 240 квадрата, стана ясно през 2019 г. След информацията, че бившият зам.-шеф на ГЕРБ е придобил пентхауса на значително по-ниски от пазарните цени, се наложи той да се раздели с ръководните постове в партията, които заемаше години наред.

Макар въпросният апартамент да му донесе само щети и неприятности, Цветанов не се раздели с него и до ден днешен продължава да живее там. До вътрешностите на луксозната кооперация на „Артекс“, носеща името „Летера“ и намираща се в столичния квартал „Изток“, имат достъп единствено живеещите там и техните гости.

Далеч по-изящен обаче е интериорът на сградата, известна като „блока на буквите“. Тя е облицована с изключително скъп първокласен камък, а дори стените и дървените врати са гравирани с надписи, подобни на тези от външния ѝ изглед. Навсякъде има стенописи и светещи пана, а подът е с висококачествена настилка.

реклама

Две неща правят впечатление от коридорите на сградата – навсякъде има дискретно поставени малки бели камери, които следят за натрапници, а всички по-големи стени са заети от огледала, като във Версайския дворец. Из общите площи има и акценти, вдъхновени от висящите градини на Семирамида. Огромни пана с жива растителност от типа на скандинавския мъх красят част от колоните на сградата. От птичи поглед пък се вижда и владението на Цветанов, което е разположено на последния етаж на сградата. Неговият етаж, простиращ се на 240 квадрата, е като автономен.

Стига се чрез частен ВИП асансьор, водещ до жилището, като даже шахтата му е собственост на политика. Лидерът на новоизлюпената партия „Републиканци за България“ разполага и с тераса с размерите на средностатистически апартамент. Тя разкрива панорамна гледка към квартала и Борисовата градина и завършва със стъклени огледални прегради. Към апартамента вървят и два гаража, в които Цветанов и съпругата му Десислава кътат автомобилите си. В огромния пентхаус те съжителстват заедно със средната си дъщеря Василена и най-малката София. Голямата им щерка Гергана живее в Америка и работи в Световната банка. Прибира се само за празници.

Снимки можете да видите ТУК

реклама
loading...

шибани крадци ще дойде и за вас видовден а и партия прави малко му е било

Затова направи партия за да краде и да плаща разноските по апартамента.
Те не са свикнали да работят като обикновенните хора Затвор за тях и пълна конфискация на имуществото.

Не само Цветанов Менда
Сачева всички са с големи жилища кой в БГ кой вГърция Тия от Герб всички са като Цветанов както и да е шило в торба не стои . Рано или късно всичко излиза на яве.

Няма. нищо лошо да имаш подобен. апартамент, ако парите са спечелени от честен бизнес, а не от партиини привилегии. предоставени от наивни избиратели.

Еее кои е виновен за това че сте го направили на, втори министър,и сега Вие криво,да го духате.Овци.

6 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Синдикатите: Минималното дневно обезщетение за безработица да стане поне 17 лв

реклама Снимка вихрогон.бг И двата синдиката КТ „Подкрепа“ и КНСБ са на мнение, че предвиденото увеличение на обезщетението за безработица от 12 лв не е достатъчно. Според тях трябва да е поне 60 на сто от минималната заплата или 17 лв. От КНСП са и против замразяването на на паричното …

Новини
AccuWeather прогнозира бурни ветрове и наводнения в Европа през предстоящата зима

реклама Снимка pixabay Метеоролозите на „AccuWeather“ обявиха своята прогноза за зимата, която наближава все повече. Техните очаквания са за снежен декември и по сухи януари и февруари. Бури, придружени със силни ветрове се очакват през януари и до средата на февруари.   Основният път на лошото време в цяла Европа …

Новини
Сачева: 40 лв детски добавки са право на всяко дете да ги получи

реклама Снимка профил ФБ Днес във Велико Търново министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, коментира, че всички деца имат право да получат добавката от 40 лв. Родителите трябва да подадат заявление в отделите за социално подпомагане, за да я получат. Тя коментира бюджетът в социалната сфера, предвиден за …