fbpx

Разплакаха съкровището на България Стилияна Николова по БТВ

БГ звезди

Много мъка и лична болка е съпътствала гимнастичката Стилияна Николова към върха и превръщането ѝ нов символ на силната българска школа в художествената гимнастика. Най-трудните моменти 17-годишната ни състезателки разкрива в „Търси се…” по bTV.

Стилияна, която е родена в Кайро, Египет, е плакала с дни за майка си, след като е трябвало да дойде да тренира в България.

Мъката на младото момиче и силните емоции личат още в анонса за обширното телевизионно интервю, което зрителите тепърва ще видят.
„Не мога да си представя живота без този спорт, защото ме е научил на толкова много неща”, заявява Николова. Първата дама на художествената ни гимнастика Илиана Раева пък признава, че е била изключителн впечатлена от Стилияна.

външна реклама

„Възхитих се колко е мъничка, а колко зряло играе”, признава тя.
Освен сълзи, в изповедта на гимнастичката ще видим и много усмивки. Николова освен това ще очарова зрителите и с уникалните си умения, които ще демонстрира, ходейки на ръце в студиото без никакво затруднение.

външна реклама
БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

Незабавни статии
Сашко заплете нова мистерия

Снимка профил ФБ Бащата на Сашко Александър Цветанов публикува последната творба на детето, която предизвика възхищение у всички. Красивата рисунка показва, че се справя наистина добре и е талантлив малък художник. Още от момента в който се почувства по-добре в болницата грабна боичките. Може би това занимание му доставя удоволствие …

error: Content is protected !!