fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Виктория Зайкова, която достигна финалната петорка в Хелс китчън смело се обяви за шеф, с което шеф Манчев не бе много съгласен, се опита да го докаже с избора си на меню.

Поморийката показа как се прави салата с козе сирене, запечени орехи и сушени смокини със специален дресинг, студена супа „Грахено капучино“, пълен пъдпъдък със сос от шафран и портокалов чийзкейк с шоколад.

Не й беше ден обаче. С пазара удари на камък. Сергията на която се спря нямаше почти нищо от това, което тя пожела да купи и се наложи да обиколи целия пазар за картофи и лук. Със стартирането на готвенето започнаха и критиките от шеф Манчев. Първите забележки получи за крем супата си, която се превърна в нещо като пюре.

Това, което виждам дотук с избора ти на продукти и бекон и кво ли не, ушите щяха да ти пушат повярвай ми! Много трябва да се мисли, какви подправки, колко, къде ги слагаме и защо.

Критиките не спряха само до шеф Манчев. Гостите продължиха в същия дух.

Старт постави приятелката й Маринела:

Салатата й е цветна, но й липсва дресинг и е спихнала. Дори основното пъдпъдък не успя да оправи вкуса на гостите, освен, че труден за преглъщане се оказа, и че не е обезкостен.

Зрителите са на същото мнение:

Много деликатни бяха гостите, изненадана съм от тази висока оценка. Щом и Мариела приятелката има забележки и не пропусна да го каже, какво остана за другите. Дано Виктория да чете и да си вземе мааалко поука, то бива, то може, ама тя литнала в облаците за едно кратко време. Пази Боже!

Вики, за нивото готвачка, което е, си се представи добре. Пробва, опитва се, толкова се получава. Но този лечител на сьомга е такъв кретен. Нито обноски, нито такт, пък и пиянде. А жена си търсел! Бегайте, моми, крийте се!

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!