fbpx

Разкриха го! Алек Младенов влязъл в „Ергенът” по принуда

Блиц Новини

кадри bTV, YouTube/Надкаст

Краят на „Ергенът” наближава и почти всичко е ясно. Като например, че главният герой Алек Младенов харесва блондинки, тъй като и трите финалистки са руси. И ако повечето неща около „ергенките” са ясни, около него продължава да витае мистерия.

Главният въпрос, който продължава да няма ясен отговор е, какво е накарало самия Алек да стане част от романтичното риалите. На обяснението, че той е там да намери бъдещата си жена, която да му роди 6 деца, никой не вярва. Очевидно той не е там и за да даде тласък на кариерата си, както предишните двама ергени.

Най-правдоподобното обяснение до момента дойде от две от участничките, които вече отпаднаха, а бяха считани за фаворитки – Валерия и Екатерина. Първата се появи в подкаста „Надкаст”, но явно беше довела и приятелката си от шоуто, която няколко пъти се обади зад кадър.

В предаването излъчвано в YouTube Валерия повтори, че си е тръгнала разочарована от „Ергенът”, защото Алек се опитвал да ѝ дава насока в живота. На въпрос дали тя е разбрала, защо той е станал главен герой в риалити шоу, тя заяви, че няма обяснение.

„Не го познавам. Може би познавам Алек, но не познавам истинския Александър“, заяви Валерия. В крайна сметка отговорът даде Екатерина.

Алек Младенов е влязъл в „Ергенът” не по собствена воля, а заради изгубен бас. С кого точно е бил облогът и защо условието е било той да стане третият Ерген, засега е мистерия. Явно обаче Алек не е могъл да се отметне от баса и така се превърна в шампион по целувки в досегашната история на шоуто.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!