fbpx

Раздор в журито на “Мастършеф”, шеф Таралежков изгуби фаворитка заради Кустев

Блиц Новини

кадри bTV, Фейсбук/Мастършеф

Най-стабилната психически участничка в “Мастършеф”, която ни разходи по цял свят с рецептите си – с тези думи шеф Таралежков изпрати от кулинарната надпревара Даниела. Разочарованието му беше видимо и за зрителите, които за пореден път съжаляват, изгонената претендентка не е Лора. Те отдавна са сигурни, че тя е бутана към върха от шеф Кустев и съботният епизод доказа това. Той се оказа основният виновник Даниела да си тръгне.

Грешката на учителката от Пловдив беше това, че се тихо опълчи на шеф Кустев и реши да не повтори фаталното кордон бльо, което хоби готвачите приготвяха на елиминация.

Още в разгара на готвенето, шеф Кустев направи забележка на Даниела, че панировката ѝ се е разтворила. Това беше на практика знак, че трябва да я направи наново. Той директно каза, че на този етап на предаването няма да приеме такава грешка.

Даниела обаче реши да остави нещата така и да прикрие напуканата панировка, като я остави на дъното на чинията. Естествено, при теста на готовите ястия Кустев се заяде веднага за това. Така талантливата готвачка даде повод за поредното оцеляване на Лора. Миската отново остана в надпреварата, въпреки еднозначната присъда на “шефа на шефовете” Серафов, че гарнитурата ѝ е буквално сурова. И това доведе до поредното разочарование на зрителете, което беше илюстрирано и в коментарите им.

 

 

Фаворизирането на Лора за пореден път отпуши остра реакция в друга участничка – Марианна. Попитана от журито кой ще е номер едно на елиминацията, тя даде отговор, изпълнен с ирония: “Лора, по красота”.

Невъзможно е ситуацията да не предизвиква напрежение в журито, което е заложило личния си авторитет в “Мастършеф”. Разбира се, това остава зад кадър. Вероятно скоро и Лора ще се раздели с телевизионната кухня точно по тази причина.

При всички случаи, това предаване вече ѝ донесе повече слава от титлата Мис България – Вселена и дори и да отпадне, със сигурност ще изпрати кариерата ѝ на ново ниво.


Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!