fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ: Ралица Паскалева от Капките: Да, искат да ме вкарат в задкулисна игра

Интригата между двете красиви актриси Ралица Паскалева и Диана Димитрова се задълбочава.

Преди време Паскалева застана на страната на Юлиян Вергов в скандала, който се заформи около него. Скоро Димитрова захапа актрисата, като написа жлъчен коментар по отношение на участието й в „Като две капки вода“.

външна реклама

За първи път споделям мнението си за формат, но ТОМА! Ах, Тома! Истинско удоволствие и вдъхновение е той! Много харесвам Владо и Кали, но Тома е ненадминат! Дал Господ!

Освен безумния талант, Тома е истински добър и чист човек и искам да Ви споделя мили зрители, не обръщайте внимание на фалшивите сълзи на някои от участниците. Гледах ги доста години. 

Тази неделя пред Мариян Станков – Мон дьо, Паскалева намери начин да й го върне.

Красотата е субективно понятие. В средата ни има много завист, злоба и лицемерие.

Сериозен фалш. Опитвали са се да ме вкарат в интрига или задкулисна игра, но никога не участвам в такива.

Когато позволиш по някакъв начин някой да те малтретира, унижава или мачка, ти си го позволил.

Не разбирам такъв тип хора, които са готови на всичко, за да се докопат до някаква слава, известност, пари“, категорична е актрисата.

За съпруга си Теодор Салпаров говори с много любов:

Теди се появи в етап от живота ми, когато до голяма степен забравях коя съм. Чувствах се смачкана и не достатъчно добър и стойностен човек.

Била съм жертва на много тежка манипулация, която ме е довела до състояния да имам страхове дали съм талантлива, красива, умна, стойностна …

Огледалото понякога не може да ти даде правилния образ, когато ти не се гледаш с подходящите очи. Влюбването при мен дойде веднага.

Много ме промени и ме балансира любовта. Аз съм ураган, а той е много спокоен човек.

Не е лек живота на звездите както се оказа. Ралица Паскалева също споделя за моменти, в които е мачкана и унижавана, но участието й в Капките й донесе много фенове.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!