fbpx
Блиц Новини

Кадри Нова ТВ: Ралица Паскалева от Капките: Да, искат да ме вкарат в задкулисна игра

Интригата между двете красиви актриси Ралица Паскалева и Диана Димитрова се задълбочава.

Преди време Паскалева застана на страната на Юлиян Вергов в скандала, който се заформи около него. Скоро Димитрова захапа актрисата, като написа жлъчен коментар по отношение на участието й в „Като две капки вода“.

За първи път споделям мнението си за формат, но ТОМА! Ах, Тома! Истинско удоволствие и вдъхновение е той! Много харесвам Владо и Кали, но Тома е ненадминат! Дал Господ!

Освен безумния талант, Тома е истински добър и чист човек и искам да Ви споделя мили зрители, не обръщайте внимание на фалшивите сълзи на някои от участниците. Гледах ги доста години. 

Тази неделя пред Мариян Станков – Мон дьо, Паскалева намери начин да й го върне.

Красотата е субективно понятие. В средата ни има много завист, злоба и лицемерие.

Сериозен фалш. Опитвали са се да ме вкарат в интрига или задкулисна игра, но никога не участвам в такива.

Когато позволиш по някакъв начин някой да те малтретира, унижава или мачка, ти си го позволил.

Не разбирам такъв тип хора, които са готови на всичко, за да се докопат до някаква слава, известност, пари“, категорична е актрисата.

За съпруга си Теодор Салпаров говори с много любов:

Теди се появи в етап от живота ми, когато до голяма степен забравях коя съм. Чувствах се смачкана и не достатъчно добър и стойностен човек.

Била съм жертва на много тежка манипулация, която ме е довела до състояния да имам страхове дали съм талантлива, красива, умна, стойностна …

Огледалото понякога не може да ти даде правилния образ, когато ти не се гледаш с подходящите очи. Влюбването при мен дойде веднага.

Много ме промени и ме балансира любовта. Аз съм ураган, а той е много спокоен човек.

Не е лек живота на звездите както се оказа. Ралица Паскалева също споделя за моменти, в които е мачкана и унижавана, но участието й в Капките й донесе много фенове.

Hell's kitchen
Участничка в Хелс китчън се раздели с джипа си

Кадри БТВ В Хелс китчън емоциите за участниците са много и започват още от вратата. Все още шокирани бяха вкарани в кухнята, напълно в стила на шеф Ангелов. Че не са си представяли влизането си точно така пролича най-много на кметицата на с. Върбешница, която се появи с огромна красива …

Блиц Новини
С много злоба се нахвърлиха върху семейството в Бригада нов дом

Кадри БТВ Любимо на много зрители предаване „Бригада нов дом“ стартира както винаги с вълнуваща история. Влюбените Вероника и Дарин са главните герои в първия епизод на предаването, които са заедно от 22 години. Поради сърдечен дефект за Вероника е противопоказно да има деца, но въпреки това отглеждат три. Двамата …

Блиц Новини
Пълен обрат в “Денсинг старс”! Искат жената на Радков да води вместо него

кадри bTV Шоуто “Денсниг старс Екстра”, което следи танцовия формат зад кулисите, предварително беше нарочено заради водещата Станислава Ганчева. За мнозина беше чиста наглост съпругата на водещия Краси Радков да получи покрай него свое предаване на гърба на основното. След скандалното представяне на Радков в първия епизод на живо и …

error: Content is protected !!