fbpx

Радо се напи във Фермата и почна да мъчи животните, Иван и Андрей гледат

БТВ

Кадри БТВ

Иван и Андрей излязоха с изявление заради бруталното отношение към животните във Фермата, но мнозина зрителите коментират, че може и да е лицемерие, защото така или иначе животни в предишни епизоди са убивани за ядене на участниците.

„Скъпи приятели, по телевизията може да изглежда смешно, обаче истината е, че ничие забавление не може да става за сметка на нечия болка или стрес, независимо дали е човек или животно. Утре тази проява ще има своите последици, както за Радо, така и за неговия отбор“, каза Иван.

външна реклама

„Защо продукцията не се намеси своевременно?? Изглежда пиара и рейтинга е по-важен!!“, коментира зрител.

В снощният епизод на селскостопанското риалити „Фермата“ някои участници прекрачиха границата на нормално поведение, още повече пред погледите на много зрители.

Баскетболистът Радо, който за зла участ на животните в стопанството е ратай и трябва да се грижи за тях, едва не ги умори, след като тръгна да ги прибира след изпито значително количество алкохол.

 

Победата на новите надежди на дуела през деня им донесе за награда вино, ракия, водка и още питиета, на който той явно не може да устои и малко по малко се докара до неадекватно състояние.

Грубото отношение към тях и смеха и забавлението, което поднесе пияния Радо на съотборниците си няма да остане ненаказано, съобщиха от продукцията. Заканиха се тази забава на гърба на животните да има своите последици, както за ратая, така и за всички, които се радваха на изпълнението му.

Този удари дъното, наистина…толкова смешен, думи нямам да опиша малоумното му поведение…, Мажена видя, че не е в адекватно състояние и въпреки това го допусна при животните, а на Иван не знам кое му беше толкова смешно..

Такива идиоти се отнасят с животните така , където и да се намират те. Махайте го от Фермата този идиот.

Никога не е късно да станеш за резил!
Жалко е…Много жалко! И за Радо е жалко, и за Мажена, и за всички сеирджии и панаирджии!

Жалко падение!
И това го излъчват в национален ефир ,а още по-лошото е, че останалите гледат сеира, бездействат и се смеят на грубото му отношение,а не се намесят и не спрат това л*но.
Ужас!!!
Да бъде изгонен веднага!

 

Всеобщото мнение е, че баскетболиста няма място там и трябва веднага да бъде изгонен от предаването.

Какво наказание ще отреди на групата и персонално на провинилия се Радо продукцията ще видим тази вечер, но човек като него не може да се оставя да се грижи за живи същества.

външна реклама
Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

Незабавни статии
Мария Илиева празнува рожден ден днес

Снимка инстаграм Тя е родена на 1 декември 1977 г. и днес става на 45 години. Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. външна реклама Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

error: Content is protected !!