fbpx
БГ звезди

кадри bTV

Вълнуваща среща в ефира на „Преди обед“ по bTV легендарната новинарска двойка Радина Червенова и Спас Кьосев. Водещите на „По света и у нас“, които бяха заедно на екран всяка вечер в продължение на 15 години, определено не са изгубили химията помежду си.

Радина и Спас споделиха радостите и трудностите на съвместната им работа с може би най-подходящите хора – ефирната двойка Сашо Кадиев и Деси Стоянова, които имат още 4 години, за да достигнат тяхното постижение. И едните, и другите признаха, че са ги събрали без тяхно съгласие, защото така показали т.нар. фокус групи от зрителите.

външна реклама

След толкова години, Червенова се извини в ефир на Кьосев за начина, по който го посрещнала в новините на БНТ. Не стана ясно какво има предвид, но очевидно не е било добре. Спас пък скромно призна, че всичко е в миналото. „Аз бях възхитена от него, нищо не му личеше, имаше каменна физиономия“, коментира Радина. Кьосев пък призна, че това е било целта му. Той дори се шегувал, че в БНТ му плащат, за да не му личи.

Както знаем, докато Червенова прави рубрика за човешките отношения в „Преди обед“. Спас Кьосев пък е избрал съвсем различна кариера. „Като ме питат какво работя колеги журналисти, отговарям „дилър на съдържание“. Раста и не знам къде е тавана. В БНТ растях, но имах чувството, че съм минал тавана“, коментира той. Бившият новинар все пак е благодарен на „телевизията-майка“, защото работата му там му е дала възможност да обиколи света.

Кьосев в момента е част от стартъп асоциация. Той обясни, че колегите му са бизнесмени, които се конкурират с други фирми на световния пазар. Но заедно с това те не са като по-старото поколение български бизнесмени и не ходят с охрана.

външна реклама
БГ звезди
Заплашиха с нож актьора Петър Дочев

кадри bTV Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож. В първия случай до гърлото на …

БГ звезди
Мариана Попова и мъжа ѝ Плачков удивиха зрителите с вида си

кадри bTV Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, …

БГ звезди
Деси Стоянова хвърли „бомба“ по БТВ: Известен мъж на цяла България малтретира жени в нощно заведение

кадри bTV Макар да е водещ на забавно и развлекателно предаване, Деси Стоянова винаги е имала авторитета на добър журналист, който спазва професионалните изисквания. Тази сутрин обаче тя направи нещо, което доста се разминава с принципите за етика в медиите. Водещата на „Преди обед” хвърли обвинения за ужасно поведение на …

error: Content is protected !!