Радев: Ако на управляващите не им харесва отношението на хората, да се замислят за управлението си

Новини
14

Президентът коментира по повод декларацията на ГЕРБ, прочетена в парламента.

„Ако на управляващите не им харесва отношението на хората, трябва да се замислят за целите и начина на тяхното управление“. Това каза президентът Румен Радев в Русе, където присъства на честванията по повод 142 години от освобождението на града, информира Нова ТВ.

Поводът за коментара му е декларацията на ГЕРБ, прочетена в парламента в четвъртък и посветена на скандала с освиркванията на политици по време на честванията на годишнината от смъртта на Апостола в София.

loading...

Кои хора другарю президент,тези които уж водите на чевстване на Левски,това ли е народа?Срамота е ,но тръгнеш ли след бръмбара отиваш до екскрементите,дааа…

Безпартият и обединителя на народа, начело на група от 200-300 души редом до всички лидери на БКП /БСП/ и посланика на Русия, другарят Румен Радев вече съвсем открито посочва своите пристрастия и желание за разделение на хората! Безбожник и безсрамник! Да се наредиш заедно с убийщите на интелигенцията и на обикновените хора носещи дънки, казали някой виц за др. Тодор Живков или просто слушали Бийтълс е направо нечовешко! Крайно време е за да го свалим, ако не с добро то … дано да не е със зло, както е казъл народа, но вече е време да си подаде оставката защото това поведение е не само незаконно, но е и много унизително за всички хора в България! Иска сваляне на правитолството и интересно как ще го направи? Ами то е ясно – по комунистически с кръв и с помоща на братушките, защото те не знаят друг начин за преврат!

И защо моят коментар няма да бъде публикуван? И тук ли има цензура? Въпреки всичко другарят Радев ако не си подаде оставката след тази грозна постъпка на 19.02., народа ще си каже думата!

Аз вече написах два коментара, но бяха цензурирани въпреки, че не бях казала нищо ново или нещо с нецензурни думи! Явно, че и тук дългата ръка на комунизма изтрива това, което не им е угодно!

Ей! Тикво! Ти сигурно си от хората на Бойко който като Тодор Живков мисли да умре на тоя пост но да не го даде на друг!

Крася, купи си кожена чанта ,слоги в нея найлонова торбичка и написаните си изказвания ги складирай вътре за да не се изцапа новата ти чанта, хайде успех!

Всички които сте против президента значи сте платени пионки на Борисов засрамете се

Защо вие
,, интелигенцията“ постоянно си мислите че София е България и говорите от името на всички българи???

Защо вие
,, интелигенцията“ постоянно си мислите че София е България и говорите от името на всички българи???

Крася, купи си кожена чанта ,слоги в нея найлонова торбичка и написаните си изказвания ги складирай вътре за да не се изцапа новата ти чанта, хайде успех!

Другарко Ганелия или Лайнения /не Ви разбрах точно името/ защо не си купите по едно въженце или ако нямате пари може профсъюзите да Ви го дадът за да се обесите?

14 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Хороскоп за 9 април: Стрелците да действат внимателно, Риби, вслушайте се в близките

lamqta.com Овен Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които предстои да решите заедно със своя любим човек, а в краен случай – поединично. Но за това сега просто не си заслужава да мислите. Звездите препоръчват да живеете в днешния ден и да получите от него максимум радост и удоволствия.   …

Новини
Президентът пусна промените в Закона за извънредното положение и в бюджета

Това потвърдиха за NOVA от „Дондуков“ 2 Президентът Румен Радев утвърди Закона за актуализацията на държавния бюджет и Закона за мерките и действията по време на извънредното положение.Това потвърдиха за NOVA от „Дондуков“ 2. В промените в бюджета, гласувани от Народното събрание късно в понеделник, са предвидени мерки в подкрепа …

Новини
5 млн. лева помощ, за да стигнат българските оранжерийни зеленчуци до потребителите

Управителният съвет на Фонд „Земеделие“ разпредели 5 млн. лв. по схемата de minimis в помощ на българските оранжерийни производители за реализацията на произведените от тях пресни зеленчуци. Подпомагането за земеделските стопани е част от мерките, които се въвеждат от държавата заради пандемията от коронавирус, съобщиха от фонда, цитирани от БНР. …