fbpx

Рачков сменя Капките с „Един за друг“

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Рачков отново беше във вихъра на импровизациите на сцената на „Като две капки вода“. Естествено негов обект на шегите отново бе Веселин Маринов, който стоически опитва да остане сериозен и строг, но закачките на комика го предизвикват и той да се включи с някоя и друга реплика.

Рачков тръгна към журито да събира сълзи от Фънки, но след като му бе отказано се обърна към автора на „Лятна жълта рокля“:

Господин Маринов има течност, той ще даде.

Ама аз трябва да се изпотя или може би ти, отказа му певеца, но Рачков не се дава:

Ай махни сакото да видим! ВиК-то да го видим отдолу. В слушалките вече казват „уволнени сте“, обърна внимание и на сценария той.

Ама, има и други формати, бе! Е, Мария ще ме вземе в „Един за друг“, изтърси Рачков, гледайки към бившата си половинка в живота Мария Игнатова, която бе част от публиката на предаването в понеделник вечер.

Това обаче я стъписа и тя през усмивка започна да клати отрицателно глава. За да подсили ефекта от негодуванието си, тя дори размаха пръст, с който да докаже, че е категорично против подобно действие и да полее със студена вода мераците на комика.

Тя не бе единствената, която бе в шок от думите на Рачков. Колегата му Герасим Георгиев – Геро реагира слисано: „Мария?! Тебе?!“

А не бе, кой да вземе, не се даде той. Стана ясно и че в публиката бе неговата майка, заедно с двете му племенички, едната от които имаше рожден ден.

Има зрители, които се подвеждат по закачките им.

Този Веско Маринов няма ли да го разкарат най-накрая. Мега киселият чичко, който само се дразни на Рачков с изказвания в стил „приличаш ми на един актьор Алф“ – не е актьор, а герой.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!