fbpx

Рачков се подигра брутално в Капките на футболните национали преди мача с Унгария

Блиц Новини

Кадри: „Нова телевизия“ и БНТ: Рачков се подигра брутално в Капките на футболните национали преди мача с Унгария

Един от водещите на „Като две капки вода“ Димитър Рачков се изгаври с футболните национали на България. Това стана в последното издание на риалитито за певчески имитации снощи. 50-годишният бургазлия на два пъти си направи шега с играчите на Младен Кръстаич.

Първият път бе след изпълнението на Димо Алексиев и Ралица Паскалева, които изпълниха дуета на Мадона и Бритни Спиърс от 2004 г. „Me against the Music“. След като направиха песента си те обсъждаха представянето си с водещите Рачков и Герасим Георгиев-Геро, като Ралица сподели: „Дадохме максимума от себе си за това изпълнение“. Тук Рачков я засече: „Вие като българския национален отбор по футбол – и те максимума дадоха от себе си„.

Малко по-късно водещият за втори път подхвана футболните национали на България.

При изчисляването на оценките на участниците Рачков забърка сложна формула за определяне на резултата:

„Това дори не е формула, уважаеми зрители. Това е елементарна аритметика. Крайното класиране се получава като към головете, отбелязани от българския национален отбор по футбол за последните три години – това са три гола и половина, прибавим избирателната активност към 7,30 в Полски Тръмбеш – четирима до пет души, едно дете, изваждаме пътуващите за Великден в Гърция – там е фраш, след това слагаме в скоби за неправилно паркиране, Хилда. И изваждаме корен квадратен на шести долу без упойка“.

Припомняме, че България стартира със загуба новия квалификационен цикъл за европейското първенство по футбол през 2024 г.. Нашите паднаха с 0:1 у дома от Черна гора.

Рачков често се шегува както с журито и участниците, така и с други формати. В предните издания на този сезон на „Капките“ бургазлията каза, че „Сървайвър“ ще бъде спечелен от последния, който остане да го гледа, а освен това постоянно си прави майтапи и с „Ергенът“.

Снощи бе едно от най-силните издания на шоуто по „Нова телевизия“ а победителят Владимир Михайлов постигна най-високия резултат в историята на предаването, печелейки със 111 точки заради изпълнението си като Фреди Меркюри на песента „Бохемска рапсодия“ на Queen.

Блиц Новини
Семейство Кадиеви превземат „Аз обичам България“

Кадри БТВ От БТВ обещават, че ни очаква един от най-веселите епизоди на „Аз обичам България“, в който участие ще вземат мама Катя – Катерина Евро, която ще подкрепя сина си и капитан на отбора Сашо Кадиев. Към тях се присъединява не по-малко колоритна личност, а именно шеф Александър Таралежков …

Блиц Новини
Дават пенсиите за май по-рано

Депутатите зарадваха най-бедните пенсионери за Великден. Те гласуваха хората, намиращи се под прага на бедност, тоест с пенсия до 526 лв., да получат по 100 лева Великденска добавка. Предложението на няколко пъти бе променяно, като сумата се колебаеше между 75 лв и 100 лв. В крайна сметка щедро се спряха …

Блиц Новини
Доброволци помагат на екипа на „Бригада нов дом“

Кадри БТВ Социално значимото предаване „Бригада нов дом“ набира все по-голяма популярност. Помощта, която оказват от бригадата на семейства, които не могат да си позволят нормална жизнена среда е безценна за семействата избрани да я получат. Вече видяхме многодетни семейства, както и самотни майки, отглеждащи сами децата си и радостта …

error: Content is protected !!