fbpx
БГ звезди

кадри YouTube/Код Спорт, Господари на уеба, Нова тнелевизия, бТВ

Комикът Димитър Рачков призна, че дължи много на екранния си партньор от „Господари на ефира“ Васил Василев-Зуека. В емоционална изповед в подкаста „Код Спорт“ с Краси Минев и Владимир Памуков, актьорът каза, че в популярното предаване колегата му е предпочел да остане на заден план, за да може той да блесне.

„Зуека е най-добрия човек, който познавам. Той се сниши, за да блесна аз“, каза известна горчивина в гласа Рачков. Той призна, че до последно не е вярвал, че приятелят му ще замине за Испания.

„Не му повярвах в началото, защото той често говори някакви глупости“, разказа комикът.

Той и сега, като се чуел със Зуека, го питал дали ще се връща. Шанс за това за сега няма.

Другият партньор, който обожавал, е Велко Кънев. „Ей сега мога да се разплача за този човек“, призна Димитър Рачков.

Той винаги помни, че голямата българска комедийна звезда му е помогнал в професията.

Велко Кънев никога не се държал надменно с него, като по-млад и неопитен актьор, а винаги се стремял да го издигне до себе си.

Рачков нямаше как да се размине с въпроса и за екранното партньорство в рекламни клипове с Христо Стоичков. „Винаги съм изпитвал голямо уважение и гордост от него, той е емблемата на България по света“, каза актьорът. Той разказа, че между тях се получила химия, защото и двамата са подходили без лицемерие. По време на една от паузите на снимките, Рачков и Камата си провели дълъг разговор, в който и двамата споделили един с друг много лични неща.

„Чувал съм, че с мен се работи трудно. В началото бях по-благ, след това станах по-изискващ“, призна Димитър Рачков.

Той също така подчерта, че много се дразни от сравнението между него и Калоянчев.

Комикът разказа, че това тръгнало от интервю в големия актьор, който споменал, че той може да се смята за негов наследник в комедията. „Калоянчев е един! Не искам да се сравнявам с този гениален човек“, призна Рачков.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!