fbpx
БГ звезди

кадри YouTube/Код спорт, Нова телевизия

Вече пет години шоуто „Господари на ефира“ не се излъчва по телевизията. Легендарното предаване, което е едно от най-популярните за всички времена в България, изчезна от програмата на Нова телевизия в края на 2018 и оттогава се излъчва в интернет, борейки се за оцеляване в социалните медии и платформи.

„Господарите“ винаги ще си имат аудиторията, но нищо не е същото, откакто не се появява по телевизора. И в неговите звезди – а те не са една и две, продължава да се таи горчилка за това.

„Обществена тайна е – „Господари на ефира“ беше спряно по политически причини“, това заявява в ново интервю комикът Димитър Рачков, който завинаги остана гръбнака на шоуто.

Той изказва това твърдение в нов епизод на подкаста в YouTube „Код спорт“ с автори Краси Минев и Владо Памуков.

„Никога не съм вярвал, че „Господарите“ могат да спрат. Това предаване стана институция, нещо като оазис. Хората вярваха на „Господари на ефира“ повече, отколкото на институциите“, това коментира Димитър Рачков в кратко видео, което е анонс за бъдещо голямо интервю с актьора.

Минев и Памуков разчитат с него да потретят успеха, след като разговорите им с Христо Стоичков и Гриша Ганчев се превърнаха в истинска сензация.

В друго видео Рачков разказва, че хората дотолкова вярвали, че „Господарите“ могат да им решил проблемите, че един ден му се обадил непознат мъж, който му казал, че дал 200 лева на познат на заем, а той не му ги връщал. Човекът съвсем сериозно попитал какво ще направи предаването по въпроса, за да бъде възстановена справедливостта. Със сигурност в цялото интервю предстои да се чуят още много подобни истории от богатата кариера на Рачков.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!