fbpx

Рачков, Геро и Кадиев продължават и през лятото

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ и БТВ

Краят на „Като две капки вода“ отвори място за други две нови предавания, в които двамата водещи продължават. Геро става лице и водещ на съвсем новото шоу „Скрита самоличност“ и обеща да има големи награди.

Накратко във всеки епизод един играч се изправя срещу осем мистериозни персонажи и списък с техните професии или други интересни факти от техните биографии. Участникът трябва да прецени кое за кого се отнася. По време на разследването най-важните оръжия, необходими за победата, ще бъдат логиката и интуицията.

Колкото повече самоличности успее да отгатне играчът, толкова повече нараства паричната награда, която може да спечели. Но по регламент може и да загуби, ако не разпознае съответния участник. Всичко това превръща „Скрита самоличност“ в едно увлекателно телевизионно разследване.

Това разказа Герасим Георгиев – Геро при Гала. Новото шоу стартира още този понеделник. По същото време подновява излъчванията си и наложилата се вече игра с водещ Александър Кадиев „Кой да знае?“. Тя бе стопирана в средата на февруари заради старта на големите риалити формати, които продължиха три месеца. Капитани отново са Милица Гладнишка и Христо Пъдев.

На финала на „Като две капки вода“ обявиха и старта на музикалното шоу „Пееш или лъжеш“. То изкара един сезон и не бе продължено както казват заради нисък рейтинг. Сега продуцентите разчитат може би на комика Димитър Рачков да успее да го възроди и популяризира.

Водещи в първи сезон бяха Мария Игнатова и Ненчо Балабанов. Не е ясно още коя дама ще застане до Рачков на сцената на шоуто.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!