fbpx
Блиц Новини

Кадри инстаграм и ютуб: Пускаме последния епизод 177 на „Опасно изкушение“, съдбата на Йълдъз и Ендер е решена

В Турция бе излъчен последен епизод на култовия сериал „Опасно изкушение“.

Той вече е наличен и в ютуб. Вижте най-долу!

Общо 177 епизода, показани в цели шест сезона от 2018 до 2023 г, разказаха вълнуващата история на главната героиня Йълдъз и всички събития, случващи се около нея. Развръзката бе щастлива за нея и Ендер, които се превърнаха в любимки на зрителите в цял свят, включително и на българските си фенове.

Финалът бе малко неочакван за тези, които следяха сагата със затаен дъх и някои дори останаха разочаровани от развоя на събитията.

Накратко, въпреки страха на Джанер, който споделя, че го е страх да стане зет на Доан, връщат го на сватбеното тържество Кумру и Джанер сключват брак и са по-щастливи от всякога.

На Доан обаче му призлява. Внезапно усеща стягане в сърцето и се свлича безпомощен на земята пред очите на Йълдъз и малката им дъщеричка. Йълдъз става вдовица за трети път…

Ето какво се случва и с останалите герои:

Кумру вече е бременна и чака второ дете. Тя ражда момченце, което кръщава на името на баща си – Доан, в негова памет.

Ендер и Йълдъз работят заедно и ръководят фирма за бижута.

Зейнеп се връща в Америка, където се жени за приятеля си Ата и имат бебе.

Емир се събира с полицайка, а Седаи – с момиче от офиса.

Две години след тези събития Йълдъз и Ендер се срещат отново и си казват, че се обичат…

На финала всички актьори, участвали в сериала излизат заедно пред зрителите и се сбогуват с тях. Много турски фенове отбелязват със съжаление, че ще им липсва тази вълнуваща история. Ето и някои отзиви от върли фенове:

Защо умря Дохан Йълдъръм? Не всичко се обърква в живота, сценаристи дами и господа. Йълдъз и Доган могат да живеят щастливо до края на живота си. Какво се случи след като го уби? Радвам се, че Канер и Кумру се получиха добри. 6-годишното приключение не завърши много добре честно.

Можеше да бъде и по-добър финал. Очаквах финал с печат върху забранената ябълка 😒

Това беше позорен финал… Поздрав за сценариста, който не може да пише, ако е възможно, да не пише нищо отново! Да убиваш нелепо на финалите също изисква различно ниво на интелигентност, поздравления!

След всички трудности, през които премина, се радвам, че краят на Ендер не беше горчив.
Ендер страда повече от всеки друг в шоуто.
Той беше изнасилен от доведения си баща, майка му беше накарана да мълчи, опита се да отгледа брат си, държаха го далеч от детето си и сега той беше самотен както винаги.
Би било наистина несправедливо краят да е тъжен.
Радвам се, че нищо не й се случи, въпреки че заслужаваше по-щастлив край ❤️

Линк към последния епизод – https://www.youtube.com/watch?v=Valaq0OZrYI&ab_channel=YasakElma

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

БГ звезди
Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки Синоптичката и водеща на bTV Натали Трифонова беше залята от обожанието на феновете си в социалните мрежи за рождения си ден. В понеделник ослепителната блондинка навърши 32. Трифонова обаче буквално …

Блиц Новини
Нова аномалия идва към България, обяви професор Георги Рачев по БТВ

кадри bTV: Нова аномалия идва към България, обяви професор Георги Рачев по БТВ Любителите на зимни спортове ще останат неприятно изненадани, защото сняг скоро няма да има. Месец септември е бил най-топлият, откакто има измервания, това каза климатологът проф. Георги Рачев по bTV пред Мария Цънцарова и Златимир Йочев. Последният …

error: Content is protected !!