fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

След като Емануела отпадна от “Денсинг старс” най-вече заради вота на зрителите, аудиторията пред екраните вдигна мерника и на другата поп фолк звезда в шоуто – Емрах Стораро. Представителите на най-слушания музикален жанр у нас нямат място на тази сцена, това се чете между редовете на коментарите в социалните мрежи.

Зрителите първо наказаха Емануела, после остро се възмутиха от това, че тя хвърли вината за отпадането на партньор си Калоян, който е един от най-добрите професионалисти. Певицата започна “Денсинг старс” с друг, но после реши да го смени.

След отпадането единственото, което каза Емануела, беше, че не е трябвало да си сменя партньора. Коментарите, които последваха, са безмилостни:

“Много се радвам, че няма да гледаме тази мъка повече. И на тръгване показа, че си глуповата и несъобразителна чалгарка. Въобще мястото ти не беше във формата.”

“Можеше да прояви такт поне накрая и да благодари на партньора си, а не да дрънка глупости. Долу чалгата и всички нейни проявления!”

“Лелеее, колко е елементарна тази. Как може да се изцепиш такова нещо за партньора си? Ужас. Радвам се, че най-сетне си замина. Сега наред е и Емрах.”

Ако зависеше от публиката, Емрах всъщност вече щеше да е в миналото на “Денсинг старс”. След целувката на сила в миналия танц, много зрители очакваха той да бъде служебно изгонен.

Явно обаче партньорката му Веси се смилила над него. В първото априлско издание на шоуто тя обаче беше пределно ясна – подобни неща няма да се повторят. Тя постави ясни граници на Емрах – отношенията им са чисто работни и нищо повече няма да се случи.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!