fbpx

Психологът Росен Йорданов: Борисов чупи питата и раздава като в ”Гераците”

Новини
23
реклама

”Като сцена от ”Гераците”, когато вече нямаме необходимост един патриарх да чупи от питата и да раздава на всички. Премиерът Борисов е толкова изненадан, той вярва, че неговият модел на поведение му върши работа”, така описа ситуацията психологът Росен Йорданов, предава БТВ.

Според него Борисов смята, че ако се удовлетворят социални искания, това ще помогне. Но протестът не е социален, добави Йорданов, цитиран и от frognews.bg.

Той коментира и поведението на президента Румен Радев и как той е възприеман от протестиращите: Около държавния глава, когато той неколкократно излиза сред събралите се пред сградата на президенството и отправя протестни послания: „Мутри вън“, има един защитен пояс от хора, след това има участници, които са дистанцирани, но го слушат със скръстени ръце, други са изцяло обърнати към сградата на МС, има хора, които не приемат такъв тип лидерство, описа картината през своя поглед Росен Йорданов.

реклама

Според психолога Радев има проблем, подобен на този на Борисов – „Кой си ти и какво стои зад тебе“. „Остава това съмнение – съмняваме се, че ти си това, за което се представяш“, каза още Йорданов, описвайки начина, по който е възприеман нееднозначно според него президента.

Росен Йорданов обрисува и портрета на Данаил Кирилов, който въпреки исканията за оставка от протеста, остана на поста си и след правителствените промени.

„Какво се крие зад инфантилността, която излъчва правосъдният министър, зад това детско личице? Зад лоялността, която излъчва, може да стои ценностен реваншизъм, авторитарни нагласи – подмазва се на хората горе, мачка хората долу“, добави той.

По думите на Йорданов финансовият министър Владислав Горанов, който беше сменен, излъчвал емоционален неутралитет, който отивал до стерилност.

„Хлад, безразличие, високомерие, даже надменност. В силно политизирана среда хората правят резки избори и реагират емоционално на образите“, каза той за начина, по който се възприема поведението на Горанов.

реклама
loading...

Така ли не разбират че сега няма нужда от предсрочни избори ,защото няма да има бюджет и само Премиера Борисов и неговия екип могат да изведат държавата от рецесията и кризата от коронавируса през зимата

Ако е можел да го е направил,вижда се че само хора които си облизват пръстите около Борисов го защитават!Време е да си ходи.

Лошо е,когато човек живее в нереален свят и е сляп и глух за същинския живот край тях…

Аз не си облизвам пръстите но съм за Борисов.Нека си изкара мандата.

не коментирай неща които не разбираш ,по прочети тия правилници и закони ,не слушай само тъпите гербери и ще разбереш как и кой може да прави бюджет ,как се работи без бюджет ,а кризата е вследствие на управлението на Борисов , ,ако може да управлява ,сега да сме поне като унгарците ,а не на последно място в европа….

Чела си предполагам приказка за стълбата на Смирненски,ама явно не си я разбрала

8 11а 7 5 рxМного любопитно би било ако до сега управляваха БСП КОАЛИЦИЯ, /ПРИМЕРНО /И ЗАЩОТО ДО СЕГА, НЕ СА СЕ ДОКАЗАЛИ НИТО КАТО ДОБРИ УПРАВЛЯВАЩИ, НИТО КАТО ДОБРИ СТОПАНИ НА ИЗГРАДЕНОТО ОТ НАШИТЕ РОДИТЕЛИ ОТВРЕМЕТО НА СОЦА, НИТО СЕД 1 0-ти.Един псевдо демократ в тандем с ефин азно усмихващ се инъефредчия, РАЬПРОЗДАДОХА БЪЛГАРИЯ, А ПАРИТЕ ГИ НЯМА. ЗАЩО СЕГА ВСИЧКИ БЪЛВАТ ЗМИИ И ГУШЕРИ КЪМ БОРИСОВ? НИЩО ЛИ ДОБРО НЕ СЪЗРЯХТЕ В НЕГОВИТЕ ТРИ УПРАВЛЕНИЯ ДО СЕГА? Много факти мога да кажа в паралелен формат БСП+КОАЛИЦИИ СРЕИ БОРИСОВ +НКОАЛИЦИЦИИ ЗА ДА ВИЗИМ В ЙРАЙНА СНЕТКА КОЙ КАКВО Е СВЪРШИЛ.!!!!!!!

Вероятно малко хора си задават въпрос какво следва след оставката. Нови маймуни няма време за изграждане на структури за избори. ОставА Нинова, ДПС и Герб и тези от коалицията. И кой ще е начело? Нищо чудно отново ГЕРБ, а още по зле Нинова. Не мислете, че я предпочитат пред Герб. Не го харесвАм ББ, но предпочитам пред НИНОВА. ЩЕ СЕ АКТИВИРАТ НЕГЛАСУВАЩИТЕ И АКО ТОГАВА ОТНОВО СПЕЧЕЛИ Бб, какво правим?

Както до сега ни е извеждал Б.Б. ли ? Не знам къде повече може да ни заведе , та ние сме стигнали дъното на блатото, освен да копаем в мините за златото , което с лека ръка позволява да се изнася от Родината.

Много е лесно да се коментира когато не страдаш за късче парченце хляб
„Ситият на гладният не вярва“
Радев през тези години е търпял прекалено много и е човешко да се изрази по този начин
А Вие госпожо какво видяхте добро в поведението на Борисов?
Не само държанието му е непристойно на ръководител ами раздава и разпродава китната ни родина,която нашите родители, прародители я изградиха и създадоха Господи закриляй Българският народ
Боже пази БЪЛГАРИЯ

Тоза психолог ли е , или начеващ политолог!Преди казвахме от медицина и от футбол всеки разбира! Сега можем да добавим и от политика!Защо не вземе всеки да си гледа работата !!!!

Ами като не дават оставка тогава да удовлетворят исканията на протестиращите !

Boiko Borisov trqbva da byde zastrelqn , kato kuche koeto e nadjivqlo sebe si , syshti nadqlo vsichki ostanali kucheta !!! Бойко Борисов трябва да бъде застрелян , като куче което е надjвяло себе си , същo над яло всички останали кучета !!!

Сегашното управление трябва да си отиде! Изключително мафиотско, мутренско, гнило управление. Пари му под краката на Борисов и се надява с подхвърляне на трохи да заблуди народа. Прошка няма. Достатъчно ни измъчи 10 години. Да вървят на съд, после затвор и конфискация на придобитото. Да им оставят само декларираното пред НАП. Напр. Борисов години наред декларираше 29 300 лв. Вярвам, ще му стигнат да преживее до пенсия.

Сегашното правителство трябва да си ходи. Това е най-корумпираното, мутренско, мафиотско, гнило правителство. Борисов се надява, като подхвърли трохички на хората да ги омилостиви. Не! Няма милост за тия, които разсипаха държавата. Правителството на ГЕРБ на съд, после затвор и пълна конфискация на придобитото. Да им оставят само това, което са декларирали пред НАП. Напр. Борисов години наред декларираше 29 300 лв. Да му оставят тях, за да преживее „някак си“ до пенсия. Милиардите – за България!!! А следващите управляващи добре да си направят сметката и да знаят, че ще бъдат следени и гледани под лупа.

Вероятно малко хора си задават въпрос какво следва след оставката. Нови маймуни няма време за изграждане на структури за избори. ОставА Нинова, ДПС и Герб и тези от коалицията. И кой ще е начело? Нищо чудно отново ГЕРБ, а още по зле Нинова. Не мислете, че я предпочитат пред Герб. Не го харесвАм ББ, но предпочитам пред НИНОВА. ЩЕ СЕ АКТИВИРАТ НЕГЛАСУВАЩИТЕ И АКО ТОГАВА ОТНОВО СПЕЧЕЛИ Бб, какво правим?

23 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
1
ГЕРБ измисли: До 10 години затвор за превоз на пътници без разрешение

реклама Снимка pixabay Строги наказания предвиждат депутатите за превоз на пътници без съответния лиценз или разрешение. Въпреки възраженията на опозицията, текстовете минаха на второ четене в Народното събрание, пише Флагман. Който извършва обществен превоз на пътници без разрешение, регистрация или лиценз, които се изискват по нормативен акт или акт на …

Новини
Площад в Якоруда се срути 2 месеца след ремонт, но кмета чака ново порше

реклама Снимка официален сайт на ДПС За поръчка на нов, скъп и суперлуксозен автомобил от кмета на бедната община Якоруда, Нуредин Кафелов, сигнализира Струма. През февруари кметът е поискал от ОБС обновяване на автомобилния парк, тъй като автомобила, който използва в момента администрацията „Фолксваген Пасат” е с пробег над 500 …

Новини
Развлекателният бранш против затваряне на дискотеките

реклама Снимка pixabay Взетото решение за затваряне на барове, дискотеки и нощни заведения възмути дълбоко артистите от най-слушания музикален бранш. При затварянето през пролетта те излязоха на протест, защото тази мярка ги оставя без препитание за дълго време. Те не вярват, че ограниченията са за две седмици. Естрадните изпълнители пък …