fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Пророчеството на Благо Джизъса се сбъдна

Благой позна и той се оказа пратен на острова на отшелника.

Първият племенен съвет на вече обединеното племе в „Сървайвър“ показаха суровата истина. А тя е, че колкото повече се поставят над останалите в тази игра, толкова по-вероятно е да бъдеш отлъчен.

външна реклама

Благой Георгиев усети това първи, като веднага събра отрицателния вот на всички, които са се чувствали мачкани, застрашени или просто пренебрегнати от него.

Вторият, който усети това, беше моделиерът Едис Пала, който досега се правеше на кукловод на играта. Той обаче със сигурност е усетил, че ако продължава с интригите, скоро ще се окаже в застрашена позиция.

След като събра мнозинството гласове, Благо Джизъса се присъедини на Острова на отшелника заедно с ММА боеца Георги, получил вече прякора Богомолката, заради това, че за щяло и нещяло се кръсти и споменава Господ. Той се оказа заточен не от играчите, а заради липсата на сръчност и съобразителност в игра с редене на кула от дървени блокчета.

Мнозина очакват епична битка между тях, но ще бъдат разочаровани, защото ще се наложи да бъде излъчен трети човек, за да има игра за елиминация между отшелниците.

Изгонването на Благой от племето, което той предвиди, но чак след обединението, е една от най-обсъжданите теми във Фейсбук.

Макар този сезон на „Сървайвър“ да е сравнително слабо обсъждан в социалната мрежа, все пак коментарите за ситуацията, в която изпадна футболистът със снежнобялата усмивка са доста:

„Супер се получи. За едно предаване ни освободиха от двама чалгари. Сега да си се отстраняват на дуел. Те не са виновни. На продуцентите толкова им е акъла, да ни занимават с неинтересни индивиди. Какво значи коалиция отпреди предаването?! Това е за декласиране.“

„Големият играч и стратег се наигра. Хайде сега близнакът му в социалната игра пеперудчото Едис да го последва. В тоя сезон най-трудно е човек да определи кой е най-малко противен.“

„Това нямаше начин да е по -показателно, Жоро изгуби, щото…е тъп, Благо загуби, щото се правеше на личност пред слаби хора, но когато срещна достойни хора, изхвърча честно в битка за гласове, с Жоро мисля че мястото им е точно там, могат да си се молят и обясняват на воля… докато другите играят.“

„Идеално му се получи на Иконката. Сега, един по един, да му идват на Острова. Физически той е най- подготвен, мое мнение, а и колкото и лековато да го дава, има мисъл в играта му. Доста адекватен и досега, по никакъв начин, не ме е издразнил… Кръстенето пред скования кръст, вече не го отразявам, поне не праща поздрави по Телевизора като ММА добичето, така че се търпи“.

Сред зрителите се оформя и още една леко конспиративна теория. Много от тях смятат, че „Сървайвър“ е предварително нагласен така, че спечели Благо и отлъчването му от племето само потвърждава това.

Според поддръжниците на тази теория, Джизъса ще стои на острова почти до финала и ще се завърне релаксирал и отпочинал, без да му се налага да се мори във всички битки. Така шансовете му за крайната победа стават много по-големи.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!