fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Следващата седмица ще бъде топло, сухо и слънчево и с температури като за април. Това прогнозира в сутрешния блок на bTV проф. Георги Рачев. „Няма да е изненада, ако на места стане 20 градуса“, коментира климатологът.

Проф. Рачев обясни, че над страната ни от неделя започва много сериозен пренос от запад – юго-запад. Във вторник ще е най-топло, като температурите се очакват да са поне 16-18 градуса в цялата страна.

Климатологът директно нареди на водещите Мария Цънцарова и Златимир Йочев да обуват джапанките и да отиват на плажа. Топлото време ще се задържи цяла седмица, добави Рачев. Той посочи обаче, че топлото време ще дойде със силни ветрове със скорост до 60 км/ч. „Ще си трябва шалче“, предупреди професора.

Климатологът каза също, че не е ясно какво ще последва след това, но напомни, че февруари обича да изненадва както с високи температури, така и със студове. Той коментира, че според икономисти топлото време през тази зима в Европа задържа относително ниски цените на горивата.

Плътният сняг в планините ще се запази, но в по-ниските места скиорите ще са разочаровани, каза още проф. Георги Рачев. Той завърши прогнозата си със снимки на сняг от света и от България, но преди 10 години, за да си припомним, че февруари може да е и истински зимен месец.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!