fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Проф. Георги Рачев успокои българите от екрана, че застудяването, което се очаква в седмицата след Ивановден, няма да е чак толкова сериозно. Той коментира, че фона на лошото време в Северна и Западна Европа проблемите у нас ще са незначителни.

„На Йордановден ще вали, ще вали… ама дъжд ще вали“, прогнозира синоптикът в сутрешния блок на bTV. Той също така увери, че най-студените дни ще са между вторник и четвъртък. Тогава на много места в страната температурата няма да мине 0 градуса през целия ден.

Сутрешните температури в периода ще са между -5 и -10 градуса, включително и в София. Във Варна и по Черноморието обаче ще е още по-лошо времето, подчерта проф. Рачев.

По морето падането на температурите ще е придружено и със силен вятър. Той ще окаже влияние на времето в цяла Североизточна България.

Климатологът не очаква падането на големи количества сняг. Той ще се трупа в планините още от Йордановден, а на Ивановден и по по-ниските места има снеговалеж. Той пък ще приключи заедно със застудяването, прогнозира проф. Рачев. Той подчерта също, че относително най-топло в т.нар. ледени дни ще е във Видин. Това не е изненада за специалистите, защото там климата винаги е по-специфичен, обясни професорът.

В характерния си стил, проф. Рачев изтъкна ползите от студеното време. Една от тях била, че „девойките“ от bTV търсели спасение от времето все в неговия офис. Те отивали там при дъжд, при сняг, вятър и дори при гръмотевици, както станало предния ден.

В отговор Мария Цънцарова се оплака, че я събудили. Тя тъкмо била заспала следобеден сън, за да компенсира ранното ставане са сутрешния ефир, но се стреснала много от гръмотевичната буря.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!