fbpx

Проф. Кантарджиев за спестяванията си: Тези пари моето семейство са ми ги събирали за моето лечение

Новини
18
външна реклама

Кадър видео БТВ

Проф. Кантарджиев отговори на въпросите как е събрал такава крупна сума спестявания.

В публичното пространство се появиха данъчни декларации пред Сметната палата, на които се набиваше крупната сума от 579 928 лева. Професорът обясни пред БТВ откъде е тази сума.

външна реклама

„На никого не пожелавам тези пари. Имам хематологично заболяване. Направена ми е трансплантация на костен мозък в Париж през 2016 г. Тези пари моето семейство са ми ги събирали за моето лечение. За съжаление, докато аз бях там, жена ми почина внезапно от спиране на сърдечната дейност. Тя работеше на много престижна позиция в американска фирма – да знаете, Америка е държава, която си уважава хората, които работят за нея, нашите едно хубаво не взеха от нея – та оказа се, че тя има застраховка „Живот“ за внезапна смърт. От това са многото пари и на никого не пожелавам така да ги събира и да ги събира за това.“

Той допълни, че през кризата е взимал заплатата си като директор на НЦЗПБ, която е 3700 лв.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама

Кантарджиев….Добрият Бог/Небето вижда …..Вижда както моите лъжи и мръсотйи….ноои твоите също….ти се осра яко …. но ще дойде и твоя Видов ден…и това което казваш или си казал ще те стигне…..Бог вижда…..и ти ще видиш думите си върху тебе…Не ти го желая….но тона е истината….Кантарджиев….всеки си плаща дяволъците….ти няма да си изключение….Амин.

Казано е:“Не споменавай всуе името Господне“. Запозната съм с трагедията в семейството на професора! Дължите му извинение! Аз му се прекланям!

Tipichnata balgarska zloba i zavist.osobeno kogato niakoi e svalen Profesora e isklucitelen profesionalist i zaslugava uvagenie.

Ако ти си се насрал и си лъжец това не означава ,че и професора е лъжец.И с какво те излъга малоумнико,че не разбрах.Този човек изнесе цялата пандемия на плещите си.Да Господ вижда и дано по скоро си го върне на такива като теб!

Защо сте толкова злъчен към човек, който е изстдал толкова много? Това не Ви прави чест! Много е грозно!

Много внимание се обръща на г-н.Катранджиев. Той един хората които са се облажили. Като ги гледаш едни простовати едни мили но Дан неим падаш във ръцете.

Дано и на теб ти дойде времето да се облажиш и пак ще хейтиш

Толкова шум се вдига заради пенсионирането му! Всички ТВ като по команда само това предават. Като че ли другите хора не се пенсионират!

Защо сте толкова злъчен към човек, който е изстдал толкова много? Това не Ви прави чест! Много е грозно!

Проф. Кантарджиев е достоен човек, ценен за обществото и като изключителен специалист. Нека успешно да плеодолее здравословните си проблеми и да заеме най-подходящата в професионално отношение длъжност. За създаването на толкова висока категория лекар- специалист, преподавател се изискват много години упорит труд. 65 години не са пределна възраст за отстраняване от длъжност.
С уважение към проф.Кантарджиев.

На хейтърите ще припомня притчата за показалеца с който сочиш човека с/у теб,палеца обратно сочи към теб?Бог вижда ?!Професоре ,бъди благословен!!!

Тия спираха хората да не работят. Можвше да вкарат ваксини и пандемията да мине по леко. Не знам много хора умряха заради тази пандемия жалко. Бох да имамилост

Толкова сте злобни всички.Бъдете хора……Бог да прости грешките на всички

Толкова злоба е събрана във всички хора……Бог да Ви прости грешките

Достатъчно е богатза да живее добре,нека да даде път на младите .

18 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
1
„Барометър“: ГЕРБ ще бие на изборите

външна реклама Кадър видео Нова ТВ „Барометър“, който тотално не позна миналите избори, излезе с ново проучване, което отново дава категорична победа на ГЕРБ. На фона на динамично променяща се обстановка нагласите за гласуване търпят леки промени, но прогнозите отново са за шест-седем партии в следващия парламент и несигурност в …

Новини
Експерт: Единствената ни завършена магистрала „Тракия“ е най-смъртоносна в света

външна реклама Снимка pixabay „Магистрала „Тракия“, единствената завършена магистрала в България, има повече жертви, отколкото жертвите на всички останали магистрали. Няма в целия свят магистрала, в която в рамките на 3 години да загинат 100 човека“, сподели инж. Богдан Милчев от Института за пътна безопасност в студиото на „България сутрин“ …

Новини
Откриха черната кутия на разбилия се МиГ-29

външна реклама Снимка Bulgarian-Air-Force В какво състояние е записващото устройство и може ли да даде информация за това какво точно се е случило ще стане ясно по-късно през деня, когато се очаква служебният военен министър Георги Панайотов да даде брифинг. Това научи NOVA от източници в министерството на отбраната. външна …