fbpx

Проф. Кантарджиев: Съобщете на българите: Ваксини няма, ще се дават само с връзки

Новини
3
реклама

Кадър видео БТВ

Тодор Кантарджиев коментира народопсихологията на българите по БТВ. Най-сигурният начин българите да прояват интерес към ваксините е да се каже, че няма и да трябва да се използват връзки за да се ваксинират. Тогава ще станат опашки за ваксиниране, каза той.

Българинът иска да се ваксинира, само когато няма ваксини, каза той

Ако не се спазват мерките, до края на месеца отново ще има нова вълна на заразените.

Проф. Тодор Кантарджиев обясни как действа новият щам на коронавируса. Той коментира също ваксинацията и други теми, свързани с пандемията. Хората да носят маски и да не се събират на големи групи. Това заяви д-р Тодор Кантарджиев.

Местата на закрито са най-опасни. 10 – 12 хиляди теста на ден са нормални за нашата страна, каза той пред бТВ.

От няколко дена има тенденция за увеличаване на случаите. Доказана е циркулацията на британския щам, който е по-прилепчив, коментира д-р Кантарджиев.

По думите му заразяването с новия щам става за 5 минути.

Маските за обществените места не трябва да имат клапан, каза той.

По отношение на обществото към ваксините има традиции. Ваксините и сега ще помогнат много, каза той.

Тодор Кантарджиев коментира и народопсихологията на българите. Най-сигурният начин българите да прояват интерес към ваксините е да се каже, че няма и да трябва да се използват връзки за да се ваксинират. Тогава ще станат опашки за ваксиниране, каза той.

Българинът иска да се ваксинира, само когато няма ваксини, каза той, пише Novini.bg.

По думите му най-добрият имунитет се изгражда след преболедуване.

 

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...

Бре да му се невиди! И връзки да имам и вуйчо владика да имам, и камион със злато да ми изсипеш пред мен, пак няма да се “ваксинирам“!!!

Тоя много прост. Съди за хората по себе си. Виден народопсихолог. Говори на „Беее“ по студията. Доста такива „професори имаме.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Преди да бъде убита от ревнив младеж в България англичанката Роуз написала: Радвам се от живота

реклама Снимка ФБ „Радвам се на живота – просто правя това, което искам да правя, когато искам да го правя или изобщо не правя абсолютно нищо, ако така се чувствам – и се чувствам страхотно!“. Това е последната публикация на англичанката в LinkedIn, пише британският Дейли мейл. България за пореден …

Новини
Гърция с нови мерки на границата с България

реклама Снимка pixabay На ГКПП „Кулата-Промахон“ гръцките медицински власти започнаха проверка с бързи тестове за COVID-19 на всички влизащи в Република Гърция водачи на товарни автомобили. Всеки товарен автомобил изчаква около 10-15 минути до излизане на резултата от теста на шофьора. Досега бързи тестове на влизане в Гърция се правеха …

Новини
Клиенти на заведенията в България: Всички сервитьори да бъдат ваксинирани задължително

реклама Снимка pixabay В социалните мрежи се появи петиция, която призовава за стикери на заведенията, че обслужващият персонал е ваксиниран срещу коронавирус. Ето какво гласи петицията: „Като клиенти, които искат спокойно и необезпокоявано да посещават заведения за обществено хранене и увеселение, бихме желали да бъдем сигурни, че персоналът, който ни …