fbpx

Проф. Георги Рачев: Морето ще е прекрасно през целия септември

Новини
външна реклама

Кадър Нова ТВ

Лятото продължава. Ще продължи и като типично лято. То е най-дългия сезон у нас. Дори в една студена София, днес, утре, други ден ще има типично летни температури. Това каза метеорологът проф. Георги Рачев по бТВ.

Полъха на есента е тук. Сутрин е много свежо и приятно. Опитваме се да го изтеглим лятото до септември, октомври, но това няма как да стане. След 18-ти, 19-ти септември може да има малка промяна. Но общо взето месецът ще е топъл.

външна реклама

Не става да се сравняваме с гръцкото море. Лъснаха всички проблеми в туризма, трупани с години. Хората чакаме с часове на опашка да отидат в Гърция, въпреки, че плащат за тестове. Пълно безумие е да затвориш планините и плажовете. Дамата е с два конеца по себе си и сложила маската. Ненормална работа. Този свят не е реалистичен. Смъртността рязко спада при болните.

Есента: Източна България не вали и Западна-където валежи ще имат. Перничани ги изкъпахме. Има нежелание да стопанисваме правилно нашите язовири. Това е такъв бандитизъм, че нямам думи.

Сега сме три-четири градуса над нормата. Морето ще е прекрасно през целия септември. Голяма част от българите са обедини на туристическия бранш.

Продължава засушаването-1-2 литра по планините ще капне нещо. И това ще продължи чак до януари месец. По-добре да сме уплашени, защото трябва да се вземат мерки, а не да се вземе водата от няколко ВЕЦ-а.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Десетки хиляди българи очакват доставка на липсващо лекарство

външна реклама Кадър видео Нова ТВ Оказва се, че доставките на медикамента са спрени за аптеките у нас от месец. Ако или докато се появи лекарството, пациентите с хипофункция на щитовидната жлеза имат една алтернатива, за да продължат терапията си. Могат да купят хапчета на друг производител, но също на …

Новини
Дончева: Потрес е, Борисов не може да обясни членоразделно плана за възстановяване

външна реклама Кадър видео БНТ Според Дончева той не е в състояние да представи Плана за възстановяване пред НС и заключи, че това означава, че премиерът в оставка не би могъл да го представи и пред европейските институции, което означава, че „интересите на страната ни са били злепоставени“: „Той иска …

Новини
Борисов: Викат ме в НС, за да правят народен съд

външна реклама Кадър видео ФБ/Бойко Борисов „Защо да се явя, като те са ми гласували оставката. По тяхното решение, аз вече съм гражданин“, каза , заяви Борисов на извънредна пресконференция в централата на ГЕРБ тази сутрин на в отговор на журналисти дали ще се яви в Народното събрание на 21 …