fbpx

Проф. Габровски от „Пирогов“ освети загадката със Сашко

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ
100 % е сигурно, че детето се е хранило и пило вода. То е в почти идеално физическо състояние при намирането му.

Професор Николай Габровски разказа в студиото на „Събуди се“ всичко за престоя на малкия Сашко, който след откриването бе настанен в „Пирогов“ и там бе девет дни.

При изписването му от болницата бащата сподели, че детето е в много добро състояние, усмихва се, ходи и е в добро настроение.

външна реклама

Сашко беше приет в „Пирогов” в едно сравнително добро състояние. Детето беше с едни много близки до нормалното параметри с леки отклонения, които са напълно приемливи. Със сигурност един 9-дневен престой без храна и вода би довел до едни много по-сериозни последици. Тоест това дете по някакъв начин е успяло да бъде захранено и да приеме достатъчно течности, за да се съхранят параметрите му нормални. Това мнение изказа началникът на Клиниката по неврохирургия в „Пирогов” проф. Николай Габровски по повод състоянието на Александър от Перник, когото в продължение на дни издирваха десетки доброволци.

Но за мен е радостно, че лекарите нямахме толкова много работа, а това дете беше спасено от българското общество, което се обедини за намирането му. Всички видяхме колко хора бяха ангажирани в търсенето му и в крайна сметка това беше големия успех на нашето общество.

Според него детето е приемало по някакъв начин храна и вода за да успее да съхрани това състояние, в което го намират спасителите. Как това се е случило засега е загадка, но разследващи органи работят по въпроса и може би един ден това ще стане ясно.

външна реклама
БГ звезди
Заплашиха с нож актьора Петър Дочев

кадри bTV Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож. В първия случай до гърлото на …

БГ звезди
Мариана Попова и мъжа ѝ Плачков удивиха зрителите с вида си

кадри bTV Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, …

БГ звезди
Деси Стоянова хвърли „бомба“ по БТВ: Известен мъж на цяла България малтретира жени в нощно заведение

кадри bTV Макар да е водещ на забавно и развлекателно предаване, Деси Стоянова винаги е имала авторитета на добър журналист, който спазва професионалните изисквания. Тази сутрин обаче тя направи нещо, което доста се разминава с принципите за етика в медиите. Водещата на „Преди обед” хвърли обвинения за ужасно поведение на …

error: Content is protected !!