fbpx

Продукцията връща Петър във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ

Интересен епизод предстои тази вечер. След обрата, който настъпи и Канатица станаха водещ отбор, опонентите им се опитват да изплуват от шока и стреса и да направят някакъв план как да си спечелят отново преимуществото.

Предстои им много важна битка за превъзходство, където спечелилите ще имат право да определят какъв ще е дуела и кого ще привикат на Арената.

На този етап това е голямо стратегическо предимство и новопровъзгласилия се водач на момичетата в Елбетица опита да нахъса отбора си преди битката за превъзходство.

Всеки един от нас тук е суперкачествен, пое ролята си на вожд Жоро.

На вечерната церемония продукцията поднесе голяма изненада на участниците, която ги остави без думи.

Ако можеше сега да се върне Петър какво бихте му казали?, провокира шепата останали участници водещия Иван и втрещи всички без изключение.

Дори Андрей зададе въпрос като да не е чул какво са казали току що:

Как да се върне?

Пешо скрий се бе брат. Къде си?, продължи Иван да поддържа шока на фермерите.

Това е най-вероятно шега, но всички се стреснаха от този евентуален развой на събитията.

Зрителите започнаха да гадаят дали това ще се случи и интереса към епизода веднага се повиши.

Ще е най доброто решение да го върнат и ще им замръзнат усмивките на всички!

Как биха го погледнали особено Георги и най вече Андрей(подла душа).

Петър ще се върне, и в другите формати са го правели ! Ще се позабавляваме, ще бъде голямо шоу! Искам да видя замръзналата усмивка на лидерката !

Ще върнат Петър за да има сензации.Търсят повече гледаемост.

Голям майтап ще стане. Физиономиите им тотално се смениха 😄

Ще бъде голям майтап! Вече виждам замръзналите физиономии на Лили, Сергей и Жорето…и Коко! Ще им увиснат ченетата! Ще бъде най гледаният епизод, със споменаване на много майки…

Ех ,този Петър и отпаднал ли подслушва в храстите ?😁😃( шегичка)
В някои сезони отпаднали е можело да се върнат след битка.

А самият той си флиртува с почитателите си в социалните мрежи и получава поздравления. Дори самочевствието му е пораснало още повече. Подреди се до самия Чарз III краля на Англия.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!