fbpx

Продукцията връща Петър във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ

Интересен епизод предстои тази вечер. След обрата, който настъпи и Канатица станаха водещ отбор, опонентите им се опитват да изплуват от шока и стреса и да направят някакъв план как да си спечелят отново преимуществото.

Предстои им много важна битка за превъзходство, където спечелилите ще имат право да определят какъв ще е дуела и кого ще привикат на Арената.

На този етап това е голямо стратегическо предимство и новопровъзгласилия се водач на момичетата в Елбетица опита да нахъса отбора си преди битката за превъзходство.

Всеки един от нас тук е суперкачествен, пое ролята си на вожд Жоро.

На вечерната церемония продукцията поднесе голяма изненада на участниците, която ги остави без думи.

Ако можеше сега да се върне Петър какво бихте му казали?, провокира шепата останали участници водещия Иван и втрещи всички без изключение.

Дори Андрей зададе въпрос като да не е чул какво са казали току що:

Как да се върне?

Пешо скрий се бе брат. Къде си?, продължи Иван да поддържа шока на фермерите.

Това е най-вероятно шега, но всички се стреснаха от този евентуален развой на събитията.

Зрителите започнаха да гадаят дали това ще се случи и интереса към епизода веднага се повиши.

Ще е най доброто решение да го върнат и ще им замръзнат усмивките на всички!

Как биха го погледнали особено Георги и най вече Андрей(подла душа).

Петър ще се върне, и в другите формати са го правели ! Ще се позабавляваме, ще бъде голямо шоу! Искам да видя замръзналата усмивка на лидерката !

Ще върнат Петър за да има сензации.Търсят повече гледаемост.

Голям майтап ще стане. Физиономиите им тотално се смениха 😄

Ще бъде голям майтап! Вече виждам замръзналите физиономии на Лили, Сергей и Жорето…и Коко! Ще им увиснат ченетата! Ще бъде най гледаният епизод, със споменаване на много майки…

Ех ,този Петър и отпаднал ли подслушва в храстите ?😁😃( шегичка)
В някои сезони отпаднали е можело да се върнат след битка.

А самият той си флиртува с почитателите си в социалните мрежи и получава поздравления. Дори самочевствието му е пораснало още повече. Подреди се до самия Чарз III краля на Англия.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!