fbpx

Призракът на Хекимян още броди в БТВ, Пепи Бакърджиев го призова

Блиц Новини

кадри bTV, Фейсбук/Антон Хекимян

На Антоновден в сутрешния блок на bTV получи питка от името на община Антон. Поводът беше, че синоптикът Боби Лазаров я споменал в предаване в началото на годината. Благодарните антоновци и кмета им изпратили и лакомства специално за Лазаров, но колегите в негово отсъствие си взеха питката, която е традиционна за този празник.

“Лакомствата са солени, в хладилника ги пазим за Боби”, издаде Мария Цънцарова, намеквайки, че не става въпрос за бонбони.

Спортният журналист Пепи Бакърджиев веднага се намеси и каза, че в община Антон било много хубаво, а той знаел това, защото селото му било много близо.

“Аз пък често минавам край Антон”, обади се Цънкарова.

“Кой Антон?”, попита Бакърджиев и след секунда целият екип на “Тази сутрин” започна да се смее.

Може би не всички сънени зрители схванаха закачката, но тя определено беше свързана с бившия шеф Антон Хекимян, който внезапно напусна bTV за да преследва политическа кариера в ГЕРБ. Това беше огромен удар върху реномето на телевизията и твърденията, че bTV няма политически пристрастия.

Отделно от това в миналото имаше доста слухове за близостта между Антон Хекимян и Мария Цънцарова и дали тя е само професионална. Водещата, както и всички нейни колеги, които напреднаха в кариерата, докато неуспелия кандидат-кмет беше техен началник, след напускането се разграничиха от Хекимян.

“Всички с името Антон да са здрави и щастливи”, с това пожелание Цънцарова излезе от конфузния момент, който ѝ създаде Пепи Бакърджиев.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!