Приятели се сбогуват с Христо Сираков в социалната мрежа

Новини
1
реклама

Снимка ФБ

„…човек каквото и да прави в този живот, трябва първо да се замисли какво дава. И така успяваш да правиш и пари, и любов…“.

Това пише за последно бизнесменът Христо Сираков на 5 февруари миналата година в своята Фейсбук страница. После замлъква. Сега след дълго боледуване от коронавирус и получен преди около седмица инсулт, той издъхна в болница на 64 години, пише life.dir.bg.

Веднага след тъжната вест в социалните мрежи заваляха жалейки и сбогувания с легендарния бохем, известен у нас като Ицо 100-те манекенки.

Един от най-близките му приятели – Любен Дилов-син, се прости със Сираков с песента на Адриано Челентано Torno a settembre („Винаги ще е септември“). Той цитира куплет от нея:

„И ако те оставя/Винаги ме чакай/В най-лошия случай/Ще се върна през септември“. И добави: „Винаги ще е септември, мили Hristo Sirakov. Където и да си, ще е весело! Светъл път!“.

Модната и тв-шефка Мария Бонева също изрази скръбта си от загубата на Сираков във Фейсбук:

„Това са онези моменти, в които имаш буца на гърлото и искаш много да кажеш, но не можеш… защото боли! Христо, нашето приятелство е повече от 20 години! Ти си, защото винаги ще останеш голям мъжкар, истински приятел и партньор. Мъчно е, тъжно е… в ефира на Code Fashion TV си вечното присъствие приживе, това няма да се промени и сега! Ще плача, но ще си налея едно питие и ще те изпратя с обич и спомени за всички онези партита и моменти, които без теб никога няма да са същите! Почивай в мир, приятелю, макар че знам че там където отиваш ще ти е светло, и ще си пак душата на компанията! Hristo Sirakov мир на душата ти“.

реклама

Паметта му почете и PR-ът Атанас Лазаров:

„Hristo Sirakov ♥ боли! Ице, ти беше истински и много земен! Мир на прахта ти! За мен бе чест и привилегия да работим заедно!!! Толкова много и красиви корици на мъжката библия # PLAYBOY реализирахме !!!“.

Неговата приятелка Ева Колева си спомня за запознанството си с Христо Сираков:

„Разговор на Фритьоф Нансен: „Ти тук ли живееш? Верно ли? Премести се, момиче, прозореца ти гледа към двора на болницата. Прекалено си млада, за да се взираш в болнични прозорци. В тоя град и в тоя свят има къде по-хубави гледки и къде по-ясно се вижда живота“. Това ми каза Христо, когато се запознахме. После, когато ме видя, че си изнасям багажа, спря, както си беше с бялата риза, запретна ръкави и ми помогна да натоваря всичко. Каза да не забравям тая квартира, когато намеря дома си. И друго каза: „Животът си е твой, нали четеш, гледай да си като Хейли, стъпвай по върховете“… Дано стигнеш върха леко! Съжалявам, приятелю. На Hristo Sirakov…“.

Една от последните любимки на бизнесмена сред моделите – плеймейтката Жанета Осипова, в момента участва в риалити формата „Фермата“ и навярно още не знае за кончината му.

Редица родни бивши и настоящи плеймейтки изразиха тъгата си в социалните мрежи от лошата новина. Сред тях бяха Моника Валериева, Дениз Хайрула, Николета Лозанова и др.

реклама
loading...
1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Съобщиха Седем признака, че сме изкарали Ковид 19 и не сме разбрали

реклама Снимка pixabay Повечето хора преминали през COVID-19 нямат симптоми или те са леки до умерени и се възстановяват без специално лечение. Доста от тях се припокриват с тези при грип или обикновени респираторни заболявания. Дори да сте имали някои от долуспоменатите, това не означава че непременно вирусът е преминал …

Новини
Синдикатите: Минималното дневно обезщетение за безработица да стане поне 17 лв

реклама Снимка вихрогон.бг И двата синдиката КТ „Подкрепа“ и КНСБ са на мнение, че предвиденото увеличение на обезщетението за безработица от 12 лв не е достатъчно. Според тях трябва да е поне 60 на сто от минималната заплата или 17 лв. От КНСП са и против замразяването на на паричното …

Новини
AccuWeather прогнозира бурни ветрове и наводнения в Европа през предстоящата зима

реклама Снимка pixabay Метеоролозите на „AccuWeather“ обявиха своята прогноза за зимата, която наближава все повече. Техните очаквания са за снежен декември и по сухи януари и февруари. Бури, придружени със силни ветрове се очакват през януари и до средата на февруари.   Основният път на лошото време в цяла Европа …