fbpx

Приеха спешно със съмнение за инфаркт Стефи, която продава по 1000 долара буркан с газовете си

Незабавни статии

Кадри: tik-tok, Stephanie Matto

Риалити звезда, която е направила 200 000 долара, продавайки газовете си в буркани, разкрива, че е била откарана в спешното отделение със симптоми на сърдечен пристъп, там научила, че силните болки в гърдите са причинени от излишък на газове.

31-годишната Стеф Мато от Кънектикът наскоро се озовала в спешното отделение, след като изпитала прострелваща болка в гърдите. След като лекарите я прегледаха и направиха изследвания, съобщили на звездата, че симптомите всъщност са причинени от излишък на газове, съобщава dailymail.co.uk.

външна реклама

Тя започнала да продава своите газове още през ноевмри, след като получила заявка от сайт за възрастни(Unfiltrd).
Тя оценила на $1,000 уникалния продукт и така спечелила общо $200,000 от бизнес начинанието.

За да бъде в крак с търсенето, което я караше да произвежда до 50 буркана с газове на седмица – звездата „предприемач“ избра диета с високо съдържание на фибри.
Тя живеела предимно на боб и яйца, а по-късно добави протеинови шейкове към сместа, след като откри, че това влошава миризмата на газовете.

В крайна сметка лекарите й казали, че изпитва „много силни газови болки“ и я посъветвали да промени диетата си, което от своя страна сложило край на бизнеса й.

Тя обяви „пенсионирането“ си, след като беше откарана по спешност в болница, защото пострада от бизнес начинанието си. Стеф Мaто помислила, че получава сърдечен удар или инсулт и била убедена, че всеки момент ще умре.

Лекарите направили пълни кръвни изследвания и ЕКГ и се установило, че  симптомите всъщност са причинени от излишните газове от честата й диета с боб, яйца и бананови протеинови шейкове.

Преживявайки отново посещението в болницата, Стеф разказва: „Спомням си, че в рамките на един ден изпих около три протеинови шейка и огромна купа супа от черен боб. Нещо не беше наред онази вечер, когато лежах в леглото и усещах натиск в стомаха. Беше ми доста трудно да дишам и всеки път, когато се опитвах да вдишам, усещах стягане около сърцето си. И това, разбира се, много ме разтревожи. Обадих се на моя приятел и попитах дали могат да дойдат да ме закарат до болницата, защото мислех, че получавам сърдечен удар. В крайна сметка отидох в болницата същата вечер. Не казах на лекарите си за продажбата на газове, но им казах за диетата си“.

„Бях щастлива, че това, което изпитвам, не е инсулт или инфаркт, а много интензивни газови болки. Бях посъветвана да променя диетата си и да взема лекарства за потискане на газовете, което на практика сложи край на моя бизнес“, добави още тя.

По време на двумесечното си начинание, телевизионната звезда казва, че е била шокирана от голямото търсене на нейните газове.

„Реших да го направя на шега, след като хората го поискаха няколко пъти. За късмет, след като пуснах бурканите за продажба, те започнаха да се продават като топло ястие. Честно казано не можех да повярвам на искането. Мисля, че много хора имат този фетиш тайно. Започнах това начинание, като ядях предимно протеинови мъфини, шейкове, а също и твърдо сварени яйца. Оттогава реших да разнообразя малко и да опитам някои нови рецепти, за да го поддържам вълнуващо“, казва Стеф Мaто.

„Обичам салата от черен боб, лук, шунка и омлет с черен пипер и приготвях наистина страхотно протеиново смути с много банани. Има много хора, които ме хвалят, наричат ме момиче шеф, казват ми, че ги вдъхновявам да не се срамуват от това кои са и какво правят. Но от другата страна получавам много негативност. Дори получавам смъртни заплахи, хора ми казват, че трябва да сложа край на живота си и т.н. Опитвам се да не реагирам на тези хора и не им давам това, което искат – внимание.

В днешно време трябва да спрем да съсипваме хората заради техния избор. Особено ако изборът им буквално не наранява никого. Мисля, че има много ревност и много антифеминизъм.

Мисля, че семейството ми е облекчено [за моето пенсиониране], а честно казано и дебелото ми черво. Диетата никога не е била устойчива и винаги е имало срок на годност“, споделя звездата.

Стеф започна да документира необичайния си талант в TikTok миналата година, като първото й видео е гледано над седем милиона пъти.

Някои критикуваха риалити звездата, докато други похвалиха предприемаческото й мислене по време на пандемията от COVID-19.

Един зрител коментира: „Моята вяра в човечеството си отиде“.

„Срамувай се момиче“, каза друг потребител.

Трети добави: „Майко Божия. Приключих с този свят.

„Всички ние с IBS можем да бъдем богати“, пошегува се друг човек.

Защитавайки Стеф, един фен каза: „Просто я оставете на мира и нека да си прави пари. Боже мой!’

Стеф планира да дари част от приходите си за благотворителност и да инвестира пари.

„Мисля, че всичко се случва с причина и въпреки че дните ми за продажба на пърди приключват, ще спестя парите, които направих, и ще вложа малко в криптовалута. Също така ще направя дарение на благотворителна организация, която подпомага стомашните заболявания.“, разказва Стеф Мaто.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Майка остави телефона си да си играе едногодишния й син и стана голяма беля

Кадри: NBC New York Родители разказаха как едногодишното им дете напазарувало от телефона и похарчило близо £1500 за мебели за семейния дом. Майката на момченцето Мадху Кумар от Ню Джърси, САЩ разказа как синът й е закупил мебели от Walmart и е разбрала, чак когато стоките пристигнали пред вратата, съобщава …

Незабавни статии
Ето как хората запълват сами дупките по улиците в Източна Украйна

Снимки Регионален Днепър Ако си мислите, че България е бедна страна трябва да отидете до повечето от бившите страни от СССР. В Украйна брутния вътрешен продукт на глава от населението е около 3 пъти по-нисък от този на българите, а това може да се види и от състоянието на улиците. …

Незабавни статии
Спасители изтърваха ранен човек, докато го спасяват

Кадри видео Киевската спасителна служба Акция за спасяване на ранен човек едва не завърши с фатален край. Спасителите от „Киевската спасителна служба“ изпуснаха ранен мъж, докато го сваляха от покрива на гаража. Пострадалият се опитал да настигне крадци, обрали дома му, наранил крака си при скачане върху гаража. външна реклама …