fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Потвърждавам, взех рушвет от участник в Стани богат, обяви Билалов

Неочаквана ситуация се получи в “Стани богат” след като участничка донесе специален подарък за водещия Михаил Билалов. Да получава дарове от играчите не е честа практика в предаването, затова той първо не разбра какво да прави. Явно обаче правилникът не забранява подаръците и в крайна сметка той го прие.

Това, което поднесе на Билалов счетоводителката Росица Кръстева, беше бутилка вино, но ръчно украсена от нея така, че да прилича на пиратско съкровище, извадено от дъното на морето. Водещият наистина хареса сувенира и обяви:

външна реклама

“Приемам този елегантен рушвет!”

Ако обаче участничката е разчитала, че бутилката ще разнежи екипа на “Стани богат”и ще получи по-лесни въпроси, жестоко се беше излъгала. След обичайните начални въпроси, които не я затрудниха, Кръстева се изправи пред доста сложни загадки, дори по-сложни от тези, които се падат на другите играчи.

Това накара участничката да се довери на жокерите, които използва твърде успешно. Най-доброто попадение беше дадено от нейна приятелка, която за секунди даде верният отговор на въпрос за Африка.

“Абе как ги знаят тези неща?”,

попита иронично Билалов, който веднага разбра, че отговорът е постигнат с помощта на Гугъл. Участничката обаче го увери, че приятелката ѝ много пътува и може да знае съответния факт.

В крайна сметка счетоводителката си тръгна с 5000 лева, като не можа да се справи с въпрос, на който никой не може да намери отговора с логика.

Кръстева се опита да намери логиката с приликата в звученето на името на религията с името на Артър Конан-Дойл, но това не беше вярно. Така тя си тръгна малко разочарована, за разлика от Билалов, който наистина хареса “рушвета”, който получи.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!