fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Потвърждавам, взех рушвет от участник в Стани богат, обяви Билалов

Неочаквана ситуация се получи в “Стани богат” след като участничка донесе специален подарък за водещия Михаил Билалов. Да получава дарове от играчите не е честа практика в предаването, затова той първо не разбра какво да прави. Явно обаче правилникът не забранява подаръците и в крайна сметка той го прие.

Това, което поднесе на Билалов счетоводителката Росица Кръстева, беше бутилка вино, но ръчно украсена от нея така, че да прилича на пиратско съкровище, извадено от дъното на морето. Водещият наистина хареса сувенира и обяви:

“Приемам този елегантен рушвет!”

Ако обаче участничката е разчитала, че бутилката ще разнежи екипа на “Стани богат”и ще получи по-лесни въпроси, жестоко се беше излъгала. След обичайните начални въпроси, които не я затрудниха, Кръстева се изправи пред доста сложни загадки, дори по-сложни от тези, които се падат на другите играчи.

Това накара участничката да се довери на жокерите, които използва твърде успешно. Най-доброто попадение беше дадено от нейна приятелка, която за секунди даде верният отговор на въпрос за Африка.

“Абе как ги знаят тези неща?”,

попита иронично Билалов, който веднага разбра, че отговорът е постигнат с помощта на Гугъл. Участничката обаче го увери, че приятелката ѝ много пътува и може да знае съответния факт.

В крайна сметка счетоводителката си тръгна с 5000 лева, като не можа да се справи с въпрос, на който никой не може да намери отговора с логика.

Кръстева се опита да намери логиката с приликата в звученето на името на религията с името на Артър Конан-Дойл, но това не беше вярно. Така тя си тръгна малко разочарована, за разлика от Билалов, който наистина хареса “рушвета”, който получи.

Блиц Новини
Зрител на Гласът на България: Змеят Константин Кацаров не ви каза истината за миналото си

Кадър БТВ: Зрител на Гласът на България: Змеят Константин Кацаров не ви каза истината за миналото си 53-годишният Константин Кацаров отвя всички в Гласът на България по БТВ. Заявка му в началото беше скромна. Толкова скромна, че чак съмнителна. „Бил съм охранител, бил съм охранител. Никога не съм се занимавал …

Блиц Новини
16-годишната Валериа Войкова остави държавата без думи в Гласът на България

Кадър БТВ: 16-годишната Валериа Войкова остави държавата без думи в Гласът на България Валерия Войкова написа прекрасна страница в историята на „Гласът на България“ по БТВ. Тя е само на 16 години от София. Аз съм екстроверт, обичам да се смея, обичам всичко около мен да е хубаво, заяви тя. …

Блиц Новини
Йорданка Христова пред Мондьо за Фидел Кастро: Казвам за първи път чия годеница бях

Кадри Нова ТВ: Йорданка Христова пред Мондьо за Фидел Кастро: Казвам за първи път чия бях в Куба Великата българска певица Йорданка Христова на 80 години даде невероятно интервю пред Мариан Станков Мондьо по Нова тв. Тя обясни, че не е имало как да стане жена на Фидел Кастро. В …

error: Content is protected !!