fbpx

Потребителски кредит – за какво го използваме и как да изберем най-изгодния

Новини
1
външна реклама

Имате ли потребителски кредит? Или пък имате нужда от средства и обмисляте да кандидатствате за такъв? Ако да, не сте сами. Днес почти всеки човек, поне веднъж в живота си се е възползвал от финансовата помощ, която един потребителски кредит може да предложи.

Потребителския кредит представлява пари, които могат да се използват за големи покупки, обединение на дългове, спешни разходи и много други. Тези заеми се изплащат на месечни вноски в рамките на обикновено от две до шест години, но може да отнеме повече време в зависимост от вашите обстоятелства и колко сте старателни при извършването на плащанията.

Ето кои са най-често срещаните причини да кандидатстваме за потребителски кредит и как да изберем най-подходящия според нуждите си.

външна реклама

 

Защо теглим потребителски кредити?

Причините да кандидатствате за потребителски кредит са милиони, но истината е, че най-често хората кандидатстват за такъв тип заем заради една от тези причини:

  1. Обединение на задължения – ако имате два или повече кредита, но двете вноски, които трябва да плащате, ви идват в повече, кандидатстването за потребителски кредит, с който да погасите задълженията си и да плащате само една вноска, е разумен начин да подобрите финансовото си състояние.
  2. Ремонт на жилище – ако искате да обновите дома си, но нямате достатъчно средства.
  3. Нужда от спешни средства – Това са разходи, които идват внезапно и имат нужда от бърза реакция.
  4. Покупка на уреди – искате да подмените старите уреди или някои от тях внезапно спира да работи.
  5. Покупка на автомобил – мечтаният автомобил може да бъде ваш дори да нямате цялата сума за купуването му.

 

Как да изберем най-добрия потребителски кредит?

Когато търсите потребителски кредит, искате да получите желаната сума и изгодна лихва. Но търсенето на най-изогдната оферта може да отнеме много време и усилия. Трябва да прегледате всички сайтове на банките, да сравнявате условия, а ако се наложи, да посетите офис за консултация.

Но има и друг вариант. Ние, в Izbiram.bg, вече няколко години се стремим да предложим на своите читатели лесни и бързи финансови решения, отговарящи на техните нужди. За целта, постоянно преглеждаме и анализираме пазара, за да отсеем най-добрите финансови продукти, отговарящи на различни нужди. За целта, отсяхме най-изгодните потребителски кредити, от които може да се възползвате. С тях лесно и бързо ще задоволите финансовите си нужди и ще получите желаната сума.

  • публикация

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
1 коментар

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Борисов е разпоредил връщането на НОЩ, докато се избере друг

външна реклама Кадър видео ФБ Премиерът в оставка Бойко Борисов е разпоредил на проф. Костадин Ангелов дейността на НОЩ да бъде възстановена, докато бъде избрано ново правителство. Това каза той на брифинг в централана на ГЕРБ по-рано днес. външна реклама „Опитаха се да се заиграят със здравето на хората и …

Новини
Доц. Кунчев: Без карантина за ваксинирани и преболедували е добро решение

външна реклама Кадър видео БНТ Влизането на хора в страната, които са ваксинирани или са преболедували без карантина е едно добро решение. Това би било възможно още в началото на следващия месец. Това обясни пред БНР главният държавен здравен инспектор доцент Ангел Кунчев, член на разформирования вече Национален оперативен щаб. …

Новини
Великобритания се сбогува с принц Филип

външна реклама Кадър видео БНТ Вчера милионите зрители по целия свят, които наблюдаваха церемонията по погребението на принц Филип със сигурност ще запомнят завинаги самотната фигура на Кралица Елизабет Втора. И тази снимка със сигурност утре ще бъде на първите страници на всички вестници, предаде за БНТ Красимира Хендри, Лондон. …