fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Помогнах им да изкарат много пари: Отпадналият Кацаров отмъсти на „Гласът на България“

Отпадналият от „Гласът на България“ певец и писател Константин Кацаров нападна остро предаването с разказ във Фейсбук, в който разкрива много подробности от кухнята на предаването. Вокалистът на група „Ренегат“ и автор на поредица романи буквално изригна срещу правилата – писани и неписани –  на продукцията, а публикацията му стана сензация в социалната мрежа.

Кацаров акцентира върху разочарованието си, че на участниците не се дава възможност да избират песните си. Той е ядосан заради това, че са го карали да пее на английски.

„Първата ми среща с екипа на „Гласът на България“ се състоя в един столичен хотел. За прослушването трябваше да подготвя две песни. Една на български език и една на английски. Не се съобразих с условието. Пея само на български. Исках брат ми Момчил да бъде щастлив и се отзовах на молбата му да участвам във формата, но имам задължение и към собствената си чистоплътност. Недолюбвам масовата истерия по пеенето на английски. Направо ми е противна. В България дори и тези групи и изпълнители, които пеят на български е модерно да изписват имената си на латиница“, коментира Кацаров.

Предаването не било уредило правата на много български песни

Кацаров нарича „Гласът на България“ с името „Гласът на лъжата“. Той разказва как му се е наложило да пее песни, които изобщо не харесва. Тези, които иска, пак не можел да изпълнява, защото правата им за изпълнение във формата не били уредени. Певецът обвинява и предаването, че изкарват пари на гърба на участниците, включително и с допълнителни концерти.

Според Кацаров, певците от „Гласът“ не получават никакви пари от събитието, дори не им се покриват пътните разходи. Организаторката на концерта му обяснила, че участниците в него трябва да се водят от идеализма си, който ги е довел и в предаването.

„Във формата бях идеалист и им помогнах да изкарат малко пари. Вече не съм на тази вълна. Искам да се разгранича от предаването. Казвам ѝ да изтрие името ми от списъка в събитието. С това приключваме“, пише Константин Кацаров. За по-малко от 24 часа публикацията му беше споделена и коментирана хиляди пъти. Дали от „Гласът на България“ ще отговорят на обвиненията и по какъв начин, тепърва предстои да видим.

 

 

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!