fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Помогнах им да изкарат много пари: Отпадналият Кацаров отмъсти на „Гласът на България“

Отпадналият от „Гласът на България“ певец и писател Константин Кацаров нападна остро предаването с разказ във Фейсбук, в който разкрива много подробности от кухнята на предаването. Вокалистът на група „Ренегат“ и автор на поредица романи буквално изригна срещу правилата – писани и неписани –  на продукцията, а публикацията му стана сензация в социалната мрежа.

Кацаров акцентира върху разочарованието си, че на участниците не се дава възможност да избират песните си. Той е ядосан заради това, че са го карали да пее на английски.

„Първата ми среща с екипа на „Гласът на България“ се състоя в един столичен хотел. За прослушването трябваше да подготвя две песни. Една на български език и една на английски. Не се съобразих с условието. Пея само на български. Исках брат ми Момчил да бъде щастлив и се отзовах на молбата му да участвам във формата, но имам задължение и към собствената си чистоплътност. Недолюбвам масовата истерия по пеенето на английски. Направо ми е противна. В България дори и тези групи и изпълнители, които пеят на български е модерно да изписват имената си на латиница“, коментира Кацаров.

Предаването не било уредило правата на много български песни

Кацаров нарича „Гласът на България“ с името „Гласът на лъжата“. Той разказва как му се е наложило да пее песни, които изобщо не харесва. Тези, които иска, пак не можел да изпълнява, защото правата им за изпълнение във формата не били уредени. Певецът обвинява и предаването, че изкарват пари на гърба на участниците, включително и с допълнителни концерти.

Според Кацаров, певците от „Гласът“ не получават никакви пари от събитието, дори не им се покриват пътните разходи. Организаторката на концерта му обяснила, че участниците в него трябва да се водят от идеализма си, който ги е довел и в предаването.

„Във формата бях идеалист и им помогнах да изкарат малко пари. Вече не съм на тази вълна. Искам да се разгранича от предаването. Казвам ѝ да изтрие името ми от списъка в събитието. С това приключваме“, пише Константин Кацаров. За по-малко от 24 часа публикацията му беше споделена и коментирана хиляди пъти. Дали от „Гласът на България“ ще отговорят на обвиненията и по какъв начин, тепърва предстои да видим.

 

 

БТВ
Кадиев впечатлен от Южна Корея

Напоследък Сашо Кадиев е все център на обсъждане каквото и да направи, както в личен, така и в случебен план. Само преди дни той се завърна от Южна Корея, където беше на пътешествие с дъщеря си Кати. Дошъл съм да говоря не за екзотика, а за отношенията дете – родител …

Блиц Новини
Евтим Милошев: Проблем със замърсяването има само на „Кранево – централен“

Проблемът със замърсяването на плажната ивица и вода около Кранево удря по имиджа на българския туризъм. Макар замърсяването да е локално от начина на разпространение на информацията може да пострада цялото Черноморие. Служебният министър на туризма Евтим Милошев опита да обясни проблема в студиото на „Здравей, България“. До 2-3 дни …

Блиц Новини
Трудно разпознаваеми фалшиви столевки се завъртяха в обращение

Кадри Нова ТВ Българската народна банка предупреждава за широкото разпространение на фалшиви столевки. Тревожно е нараснал броя на фалшивите пари, а в същото време много трудно за редовия българин е да забележи нередност в парите, с които оперира. Според данните на БНБ за първото тримесечие на миналата година засечените фалшиви …

error: Content is protected !!