fbpx

Ползи от Google Ads рекламата

Новини

Не всяка фирма може да си позволи голям екип от специалисти за популяризирането на своите услуги. Именно затова се обръщам към такива, които се занимават с рекламите на Гугъл или Google Ads.

Тази система за рекламиране върши чудеса и определено е в полза на разработчиците и то в частта за събиране на обратна връзка. Все пак Google е най-голямата платформа за реклама и тя присъства в 90% от домакинствата.

Когато имате много работа и не можете да обърнете достатъчно внимание на популяризирането на продукта си, то можете да се възползвате от евтините планове, които се предлагат. Всичко, от което се нуждаете е рекламен акаунт, името на фирмата и ключовите думи, с които да се популяризирате. Започнете с малка сума, а когато видите резултати – преминете и на по-висок план.

външна реклама

Това е една и от най-големите ползи на платената реклама – тя може да се прецизира, спрямо резултатите, които искате да постигнете. Във всеки един момент виждате какво се случва с нея и можете да го промените, за да стане по-успешна.

Друго предимство е, че лесно се ориентирате в работата на рекламата. Можете бързо да разучите как работи, а и не инвестирате толкова, колкото бихте вложили в традиционните медии.

След детайлен анализ можете да започнете и с най-ефективните за вашия разход и показатели за реализация. Лесно изчислявате и дневния си бюджет, благодарение на готовите методи в Google Ads.

Платформата работи по-бързо от SEO методите. Тя е чудесно решение за случаите, когато се нуждаете от бърз популяризиране на нова услуга. Друга полза от този вид реклама е, че можете да предвидите какво ще потърсят хората. Така лесно можете да ги накарате да кликнат върху банера, когато им се появи.

Почти всяка една платформа има начин за реклама – било то чрез Гугъл или социалните мрежи. Като че ли вторият метод повече доминира. Тогава и резонно ще се запитате дали Google Ads си струва. В зависимост от огромния брой хора, които бихте достигнали, смело можем да кажем, че си струва.

Едно е да накарате сайта ви да се класира добре, друго е това да стане в най-голямата търсачка и то без да влагате огромни суми. Ако искате да имате успешна рекламна кампания, то свържете се с нас!

  • публикация
външна реклама
БГ звезди
Гала и екипът й се подиграха с изборите

кадри Нова телевизия Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот. …

БГ звезди
Софи Маринова се разочарова: Никога повече няма да съм жури

кадри Нова телевизия Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Нова телевизия „Звездите в нас“ за провал. Не са малко тези, които сочат като една от многото причини за неуспеха му участието на Софи Маринова като съдия. Легендарната ромска певица явно също има забележки и съображения по повод …

БГ звезди
Жени Марчева: Не са ме уволнили от БТВ

кадър Инстаграм/Жени Марчева Журналистката от bTV Жени Марчева разсея слуховете са себе си, които бяха породени от липсата ѝ от телевизионния ефир. Мълвата разнася какви ли не спекулации какво точно се е случило с нея. Едната клюка е, че е била уволнена от телевизия, друга – че е сменила работата …

duvar kağıdıteknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!