fbpx

Поличба сполетя Ромина Тасевска в ефир

БГ звезди

кадри Нова телевизия

В началото на изданието на „На кафе“ във вторник с панелистката Ромина Тасевска се случи нещо, което може да се окаже съдбовно. Може, разбира се, да се приеме и са обикновена забавна случайност без никакво значение – всичко зависи от това, дали вярвате в древни народни поверия.

Една от големите зелени обеци на Ромина – по-точно лявата –  се изплъзна от ухото ѝ и тупна на масата в студиото на Гала, точно докато тя обясняваше нещо за добрите и лошите примери за мъжко поведение. „Излъга!“, скокнаха веднага колегите ѝ това се превърна в повод за смях.

външна реклама

Според народните предания да ти падне обецата, е важно предзнаменование. Поличбите сочат, че да падне накита от ухото на жена или на мъж, може да значи за коренно противоположни неща. Гаданията освен това уточняват, че има сериозна разлика дали е паднала лявата или дясната обеца.

В случая на Ромина, тя може да се радва. Падналата обеца от ухото на жена по принцип е на хубаво, твърдят вещите в разчитането на поличби и знаци. Има и друго тълкуване, което не е толкова оптимистично обаче. При омъжените жени, търкулната се висулка от лявото ухо може да значи предателство, което ще засегне съпруга им. Най-лошият вариант е да ти падне лявата обица, ако е подарена точно от любимия мъж. Това със сигурност значи кавги в семейството.

Разбира се, всеки може да сметне това за обикновено и безсмислено суеверие. Но пък от друга страна, може и да имаш едно на ум и да приемеш случката… „като обеца на ухото“.

външна реклама
Нова тв
Георги и Фейгин от „Игри на волята“ заминаха далеч от България

Кадри: Инстаграм – Георги Янев и Александра Фейгин Георги Янев и Александра Фейгин се радват на силна любов помежду си след края на „Игри на волята“, става ясно от техни снимки в социалните мрежи. Плувецът и участничката на последната Зимна олимпиада минаха през доста катаклизми, но в момента са много …

БГ звезди
Смениха Рачков с друг водещ в собственото му шоу

Кадри: Инстаграм – „С Рачков всичко е възможно“ Феновете на предаването „С Рачков всичко е възможно“ останаха изненадани от рокадата, която бе обявена в профилите му в социалните мрежи. Следващото издание на излъчваното по „Нова телевизия“ шоу няма да бъде водено от популярния актьор. На негово място ще застане колегата …

Незабавни статии
Роналдо вероятно пропуска следващия мач на Португалия

Ужасна вест хвърли в тревога феновете на един от най-великите играчи на всички времена. Нещо се случва с Роналдо покрай разрива му с Манчестър Юнайтед. Той вероятно не е в добра кондиция, а може и да има травма. външна реклама Преди минути треньорът на Португалия каза ясно, че е малко …

error: Content is protected !!