fbpx
Блиц Новини

Кадри: бТВ

Никола Христов, който 28 години е бил инструктор по стрелба в МВР, показа самообладание, качества и знания в „Стани богат“ тази вечер.

При един от въпросите обаче той бе сериозно разколебан, но в крайна сметка взе вярното решение и си тръгна с чек за 10 000 лева от телевизионната игра по бТВ.

За 1000 лева участникът бе попитан: „Кое животно е популярно още с името суек“? – Папагал, Лалугер, Таралеж и Крокодил, и той правилно маркира втората опция.

Никола заключи сумата от 1500 лева, а въпросът за нея беше: „На коя дата е международният ден на авиацията и космонавтиката“? – 12 април, 12 юни, 12 септември и 12 декември. Тук играчът не се затрудни много, тъй като си припомни, че Юрий Гагарин е излетял в Космоса на 12 април.

Последва въпрос за 2000 лева: „В кой град няма паметник на Васил Левски“? – Буенос Айрес, Чикаго, Цариброд и Пекин, след който Христов разсъждава за кратко и сполучи с китайската столица.

За 3000 лева Ники Кънчев го попита: „Кой от членовете на АББА единствен не е родом от Швеция“? – Бени, Бьорн, Агнета и Ани-Фрид. Никола се ориентира към Ани, но за всеки случай се обади на своя приятел Радослав Александров от София, който потвърди неговото предположение.

Въпросът за 5000 лева бе: „Кой – след опит за покушение и на операционната маса – казва на екипа хирузи : Надявам се всички да сте републиканци!“? – Робърт Кенеди, Фидел Кастро, Роналд Рейгън и Ейбрахам Линкълн.

Полицаят бързо отписа три възможности и заложи на вярната – Рейгън.

За 10 000 лева въпросът бе: „Как е първото име на руския литературен герой доктор Живаго“? – Борис, Михаил, Юрий и Йосиф.
Никола поиска „50:50“, но след като компютърът остави Юрий и Михаил, не бе сигурен кой от тях да избере и извика на помощ дъщеря си Никол от публиката.

Студентката посъветва баща си да рискува с Михаил, но той реши да фиксира Юрий с аругмента, че така ще си разделят отговорността. Оказа се, това е верния отговор и Никола със задоволство отбеляза, че грешния отговор, който щерка му е дала, му е помогнал.

Никола Христов реши да спре след въпроса за 20 000 лева: „В коя теория се използва Теоремата на Бейс“? – Теория на относителността, Теория на вероятностите, Теория на Големия взрив и Теория на хаоса.

Ще ми се карат да играя, дори и да спечеля, така че мисля да се откажа, каза той. Впоследствие вече извън играта Христов посочи четвъртата възможност, но правилната беше втората.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!