fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Поли от “Ергенът”: Замълчете, казвам как се сдобих с жилище и кола

От няколко седмици едно от най-обсъжданите неща около “Ергенът” е какво още прави в имението Поли.

Тя определено не привлече особено Евгени, но пък и не положи прекалени усилия за му се предложи. Зрителите я нарекоха “курортистка”, защото не се мори с интриги и терзания, а просто се наслаждава на живота в имението един вид наготово.

външна реклама

В интервю с Диана Любенова по bTV, заедно с други отпаднали участнички – Ирина и Виктория, Поли разби всички критикари и хейтъри, като разкри, че е една реализирана жена, която сама е постигнала всичко и има право да се държи както си иска.

“Доволна съм от нещата, които съм постигнала в живота.

Учила съм в гимназията и университета, в които съм искала.

две от най-големите фармацевтични компании съм работила, без какъвто и да е било опит, което е много рядко.

Жилището, автомобила съм си ги купила без финансова помощ от родители и или мъж”, обясни Поли и така затвори устата на всички, които я критикуваха.

“Мога да се лигавя без предразсъдъци!”, заключи фармацевтката.

Поли разкри, че се е жегнала от коментарите, че не се държи адекватно за 32-годишна жена, заради лиготията, която показа в “Ергенът”. Дори баба ѝ, която я насърчила да влезе в риалитито, я разкритикувала, че не е показала нищо от сериозната си страна.

Виктория и Ирина обаче веднага скочиха в защита на Поли, като заявиха, че всички в имението са имали нужда от нея, за да сваля напрежението, което на моменти е било много силно.

“Любовта е нещото, което ми липсва и трябва да я намеря. Винаги съм била внимателна и заради прекаленото анализиране си стоя сама”, призна фармацевтката.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!