fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Поли от “Ергенът”: Замълчете, казвам как се сдобих с жилище и кола

От няколко седмици едно от най-обсъжданите неща около “Ергенът” е какво още прави в имението Поли.

Тя определено не привлече особено Евгени, но пък и не положи прекалени усилия за му се предложи. Зрителите я нарекоха “курортистка”, защото не се мори с интриги и терзания, а просто се наслаждава на живота в имението един вид наготово.

В интервю с Диана Любенова по bTV, заедно с други отпаднали участнички – Ирина и Виктория, Поли разби всички критикари и хейтъри, като разкри, че е една реализирана жена, която сама е постигнала всичко и има право да се държи както си иска.

“Доволна съм от нещата, които съм постигнала в живота.

Учила съм в гимназията и университета, в които съм искала.

две от най-големите фармацевтични компании съм работила, без какъвто и да е било опит, което е много рядко.

Жилището, автомобила съм си ги купила без финансова помощ от родители и или мъж”, обясни Поли и така затвори устата на всички, които я критикуваха.

“Мога да се лигавя без предразсъдъци!”, заключи фармацевтката.

Поли разкри, че се е жегнала от коментарите, че не се държи адекватно за 32-годишна жена, заради лиготията, която показа в “Ергенът”. Дори баба ѝ, която я насърчила да влезе в риалитито, я разкритикувала, че не е показала нищо от сериозната си страна.

Виктория и Ирина обаче веднага скочиха в защита на Поли, като заявиха, че всички в имението са имали нужда от нея, за да сваля напрежението, което на моменти е било много силно.

“Любовта е нещото, което ми липсва и трябва да я намеря. Винаги съм била внимателна и заради прекаленото анализиране си стоя сама”, призна фармацевтката.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!