fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Поклон: Загубата на Пам е огромна

Пам е загубила най-добрата си приятелка. Точно заради нея тя се съгласила да участва в “Ергенът” и да се разкрие пред цяла България. Това разказа самата участничка в предаването на Диана Любенова по bTV на живо, след като напусна без обяснение и по лично желание романтичното риалити.

“Тръгнах си, защото загубих изключително близък човек. Трябваше да съм там, където е сърцето ми. Нямаше да съм адекватна, ако остана”, обясни Пам Велидис.

Тя каза много мили думи за приятелката си, като подчерта, че ѝ е дала много, инвестирала е емоционално в нея и ѝ е оказала невероятна подкрепа.

Пам разказа също, че другата причина да влезе в “Ергенът” е да промени представата към т.нар. боди позитивити – позитивно отношение към тялото, каквото е.

Според нея в България мнението по темата е малко сбъркано и затова трябва да се даде пример какво означава.

“Много хора, които в началото не ме харесваха заради тялото ми, след това ме разбраха и ме подкрепиха”, коментира Пам. „Хората видяха, че няма нищо по-грозно от грубостта“, обясни бившата участничка в „Ергенът“ за обидите на другите жени в предаването.

Тя внесе и още едно важно обяснение за това, което ѝ се случи в “Ергенът”. Пам заяви, че много харесва Евгени, който покрива повечето ѝ критерии за идеален мъж, но сама е решила да няма по-интимен контакт с него. Затова тя съзнателно не се е стремила да влезе в групата на “целунатите”.

“Интимността не зависи само от Евгени, а и от момичетата”, подчерта Пам Велидис по БТВ на живо.

“Възхищавам ти се за смелостта, ти си един добър пример как да се обичаме”, заяви водещата Диана Любенова.

Тя разбира се не пропусна да попита гостенката си дали в живота ѝ се е появил специален мъж след напускането на имението.

“Тайна!”, отговори Пам с широка усмивка.

Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

Блиц Новини
Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ: Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата Нови участници и нови епизоди превзеха ефира но Нова ТВ с „Черешката на тортата“. Видяхме кулинарните способности и гостоприемство на най-забавния доктор анестезиологът Мирослав Ненков, последван от дерматоложката Виктория Стефан, която отнесе доста критики за …

Блиц Новини
Кенан плаче за Теди

Кадри БТВ: Кенан плаче за Теди Първият „братоубийствен“ двубой остави отбора на Канатица без жени. Последната дама Теодора напусна, след като бе победена от Кенан буквално на крачка от финала. Красивата учителка загуби дуела и така останаха един срещу друг да се изправят Коко и Кенан. Сблъсъците бяха „унисекс“ – …

error: Content is protected !!