fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Поклон: Загубата на Пам е огромна

Пам е загубила най-добрата си приятелка. Точно заради нея тя се съгласила да участва в “Ергенът” и да се разкрие пред цяла България. Това разказа самата участничка в предаването на Диана Любенова по bTV на живо, след като напусна без обяснение и по лично желание романтичното риалити.

“Тръгнах си, защото загубих изключително близък човек. Трябваше да съм там, където е сърцето ми. Нямаше да съм адекватна, ако остана”, обясни Пам Велидис.

външна реклама

Тя каза много мили думи за приятелката си, като подчерта, че ѝ е дала много, инвестирала е емоционално в нея и ѝ е оказала невероятна подкрепа.

Пам разказа също, че другата причина да влезе в “Ергенът” е да промени представата към т.нар. боди позитивити – позитивно отношение към тялото, каквото е.

Според нея в България мнението по темата е малко сбъркано и затова трябва да се даде пример какво означава.

“Много хора, които в началото не ме харесваха заради тялото ми, след това ме разбраха и ме подкрепиха”, коментира Пам. „Хората видяха, че няма нищо по-грозно от грубостта“, обясни бившата участничка в „Ергенът“ за обидите на другите жени в предаването.

Тя внесе и още едно важно обяснение за това, което ѝ се случи в “Ергенът”. Пам заяви, че много харесва Евгени, който покрива повечето ѝ критерии за идеален мъж, но сама е решила да няма по-интимен контакт с него. Затова тя съзнателно не се е стремила да влезе в групата на “целунатите”.

“Интимността не зависи само от Евгени, а и от момичетата”, подчерта Пам Велидис по БТВ на живо.

“Възхищавам ти се за смелостта, ти си един добър пример как да се обичаме”, заяви водещата Диана Любенова.

Тя разбира се не пропусна да попита гостенката си дали в живота ѝ се е появил специален мъж след напускането на имението.

“Тайна!”, отговори Пам с широка усмивка.

външна реклама
Блиц Новини
Кадри от дрон над София: България не помни такава опашка под дъжда

кадри Фейсбук/Георги Господинов, Манол Пейков: България не помни такава опашка: Извикаха полиция Докато по върховете на родната политика и в прокуратурата на България се разиграват грозни и обидни сцени, в сърцето на столицата ни се случва нещо невиждано и изключително красиво. Дни наред хора извиват огромни опашки на Панаира на …

Блиц Новини
Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това!

кадри Нова телевизия: Навръх 1 юни Децата при Мира и Виктор го казаха най-добре: България не заслужава това! В Деня на детето българските депутати решиха да се държат като инфантилни хулигани и почти успяха да провалят един от най-хубавите дни в годината. Физическите и словесни сблъсъци в парламента възмути всички, …

Блиц Новини
Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как

Стопкадри Нова Тв: Почна със 150 лева заплатка, а днес е на върха в България, майка й обясни как Луиза Григорова е любимка на много българи. Това е разбираемо, тъй като все пак е красива и известна актриса. Нейната майка обаче също се е реализирала в живота. Близо 30 години …

error: Content is protected !!