fbpx

Появи се снимка от спалнята на Натали Трифонова и пощури България

БГ звезди

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Снимка от спалнята с Натали Трифонова бе достатъчна, за да промени напълно деня на хиляди български мъже

Синоптичката и водеща на светско предаване по bTV Натали Трифонова винаги е била като магнит за мъжките очи. Не по-малка предизвикателство са нейните снимки в социалните мрежи за тези, които обичат да оставят съсипващи коментари за известните личности.

Макар и друг път да е показвала предизвикателни снимки, този уикенд Натали премина едно неписано правило на консервативните фенове. А то е, че всяка снимка на легло с чаршафи е „мръснишка“.

външна реклама

Клюкарски издания наскоро съсипаха от критики дъщерята на президента Румен Радев, актрисата Дарина Радева, която беше тежко заклеймена заради иначе относително невинна снимка от спалнята си.

Заваляха цветисти коментари

Като представител на по-прогресивното поколение, Трифонова няма задръжки да се снима на леглото си, още повече, че в социалните мрежи тя не показва нищо повече от изумителните си крака, които зрителите така или иначе виждат всеки ден. В коментарите обаче се появиха веднага коментари на ръба на приличието, което пък доведе до истински словесни престрелки.

Към кадъра от неделя се залепиха доста коментари за връзките на Натали с мъже. Твърди се например, че в момента тя има две гаджета, не се минава и упорития слух, че тя е (или е била) любовница на един от най-издигнатите български политици.

При всички случаи, на Натали ѝ е известно, че постоянно е одумвана ѝ очевидно не ѝ пука много от това. Тя се забавлява и продължава да скандализира последователите си. Наскоро тя пусна снимка от Белград, на която е с висока корона от пера.

„Воли ме, воли“, написа Трифонова като коментар от тази снимка, като не стана ясно дали тя просто цитира някоя сръбска песен или става въпрос за реална любов. По наблюдателните пък веднага забелязаха, че синоптичката  е не носи бельо под роклята, която показва това, но скрива успешно останалото, което не бива да се показва. По-консервативните българи отново имаха повод да засипят Натали с обиди и не го пропуснаха.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!