fbpx

Появи се снимка от спалнята на Натали Трифонова и пощури България

БГ звезди

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Снимка от спалнята с Натали Трифонова бе достатъчна, за да промени напълно деня на хиляди български мъже

Синоптичката и водеща на светско предаване по bTV Натали Трифонова винаги е била като магнит за мъжките очи. Не по-малка предизвикателство са нейните снимки в социалните мрежи за тези, които обичат да оставят съсипващи коментари за известните личности.

Макар и друг път да е показвала предизвикателни снимки, този уикенд Натали премина едно неписано правило на консервативните фенове. А то е, че всяка снимка на легло с чаршафи е „мръснишка“.

Клюкарски издания наскоро съсипаха от критики дъщерята на президента Румен Радев, актрисата Дарина Радева, която беше тежко заклеймена заради иначе относително невинна снимка от спалнята си.

Заваляха цветисти коментари

Като представител на по-прогресивното поколение, Трифонова няма задръжки да се снима на леглото си, още повече, че в социалните мрежи тя не показва нищо повече от изумителните си крака, които зрителите така или иначе виждат всеки ден. В коментарите обаче се появиха веднага коментари на ръба на приличието, което пък доведе до истински словесни престрелки.

Към кадъра от неделя се залепиха доста коментари за връзките на Натали с мъже. Твърди се например, че в момента тя има две гаджета, не се минава и упорития слух, че тя е (или е била) любовница на един от най-издигнатите български политици.

При всички случаи, на Натали ѝ е известно, че постоянно е одумвана ѝ очевидно не ѝ пука много от това. Тя се забавлява и продължава да скандализира последователите си. Наскоро тя пусна снимка от Белград, на която е с висока корона от пера.

„Воли ме, воли“, написа Трифонова като коментар от тази снимка, като не стана ясно дали тя просто цитира някоя сръбска песен или става въпрос за реална любов. По наблюдателните пък веднага забелязаха, че синоптичката  е не носи бельо под роклята, която показва това, но скрива успешно останалото, което не бива да се показва. По-консервативните българи отново имаха повод да засипят Натали с обиди и не го пропуснаха.

БТВ
Кадиев впечатлен от Южна Корея

Напоследък Сашо Кадиев е все център на обсъждане каквото и да направи, както в личен, така и в случебен план. Само преди дни той се завърна от Южна Корея, където беше на пътешествие с дъщеря си Кати. Дошъл съм да говоря не за екзотика, а за отношенията дете – родител …

Блиц Новини
Евтим Милошев: Проблем със замърсяването има само на „Кранево – централен“

Проблемът със замърсяването на плажната ивица и вода около Кранево удря по имиджа на българския туризъм. Макар замърсяването да е локално от начина на разпространение на информацията може да пострада цялото Черноморие. Служебният министър на туризма Евтим Милошев опита да обясни проблема в студиото на „Здравей, България“. До 2-3 дни …

Блиц Новини
Трудно разпознаваеми фалшиви столевки се завъртяха в обращение

Кадри Нова ТВ Българската народна банка предупреждава за широкото разпространение на фалшиви столевки. Тревожно е нараснал броя на фалшивите пари, а в същото време много трудно за редовия българин е да забележи нередност в парите, с които оперира. Според данните на БНБ за първото тримесечие на миналата година засечените фалшиви …

error: Content is protected !!