fbpx

Подарете незабравима Коледа на семейството с кредитите с 15%отстъпка от MiniZaem.bg

Новини
реклама

Децата ви вече са изпратили писмата си до дядо Коледа и очакват с нетърпение подаръците под елхата. Половинката очаква обещаната още в началото на годината приказна Коледа на красиво и спокойно място, заобиколена от всичките си любими хора.

Вие искате да изпълните всички им желания, но с всеки изминал ден си давате сметка, че няма от къде да намерите финансовите средства, за да направите Коледата на семейството си незабравима. Затова се притеснявате все повече и нощ след нощ будувате, мъчейки се да откриете начин, който би ви позволил да зарадвате любимите си хора.

Всъщност, има лесен начин да откриете финансите, от които се нуждаете и то без да се налага дори да излизате от дома си. Достатъчно е просто да се възползвате от Коледната промо кампания с големи отстъпки на Мини Заем.

Как да се възползвате от кредитите с отстъпка на MiniZaem.bg?

 

Промо кампанията е за период от 27.11 до 26.12.2020 година. Ако кандидатствате за някой от кредитните продукти на компанията пред този период, то ще получите онлайн кредита си с отстъпка от 15 % от таксите начислени в погасителния план.

реклама

Каква е вашата полза да поискате заем по време на Коледната промоционална кампания?

  • Получавате заем веднага и в размер, който ви устройва, но си спестявате 15% от разходите по неговото погасяване.
  • Не чакате с дни за одобрение, нито трябва да ходите до офиса на компанията. Заявявате желанието си за кредит изцяло дистанционно. Получавате парите в банковата си сметка или на каса на Изи Пей.
  • Можете да изпълните всички желания на семейството си, че и за вас да останат малко пари.
  • Можете да се възползвате от отстъпката без значение дали сте нов или редовен клиент и без значение дали искате онлайн „кредит до заплата“ или „на вноски“.

Искате ли да подарите на семейството си една безгрижна, щастлива и незабравима Коледа? Тогава не забравяйте! Кандидатствайте за кредит онлайн на MiniZaem.bg от 27.11 до 26.12.2020 година и вземете своя заем с 15 % отстъпка от разходите!

  • публикация
реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Сачева: Ще решаваме за поетапно отваряне на всеки две седмици

реклама Кадър видео Нова ТВ „Има предложения да се започне със зимните курорти, защото за тях сезонът почти приключва. Може би от средата на месец февруари – за ресторанти и заведения на територията на големите градове. За моловете рестрикциите ще продължат още малко” „Възможно е стъпково отваряне на нещо ново …

Новини
Доц. Ангел Кунчев: За всички, получили първа доза има и втора

реклама Кадър видео БТВ Кунчев увери, че ще има втора доза за всички, които са получили първата. Той подчерта, че не застъпват идеята на Великобритания да бъдат обхванати колкото се може повече хора, но само с една доза от ваксината. Получаваме по-малка пратка на ваксините на Pfizer заради реконструкция в …

Новини
Германски учени твърдят, че са намерили слабото място на вируса

реклама Кадър видео Нова ТВ Германски учени твърдят, че са намерили слабото място на COVID-19. С помощта на компютърен модел те са установили как могат да пресекат пътя на вируса към човешките клетки. За целта, според тях, е необходимо определен ензим в организма да бъде деактивиран.   Ставаме ли свидетели …