fbpx

Почина д-р Елисавета Стефанова

Новини

Кадър СБАЛ Проф. Иван Митев

На 7 септември СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев” ЕАД загуби скъп човек и колега – доц. д-р Елисавета Стефанова – лекар с голямо сърце.

Ръководството и служителите на болницата изказват най-искрени съболезнования на семейството, близките и приятелите на доц. д-р Елисавета Стефанова, пишат от лечебното заведение.

външна реклама

Дълбоко скърбим за загубата на нашия колега и приятел, отличен професионалист и човек, раздаващ се за благото на хората.

Отиде си от нас човек с доказани нравствени добродетели, заслужил уважението на своите близки, приятели и колеги.

Със своята всеотдайност тя оставя след себе си светъл пример за достойно извървян житейски път, посветен на професията в името на хората.

Доц. Елисавета Стефанова завършва медицина в МУ-София през 1982 г. Има придобити специалности по педиатрия и детска ендокринология. От 1986 г. работи в Клиниката по ендокринология, диабет и генетика при СБАЛДБ – МУ – София, като от 2016 г. е началник на същата.

Доц. Стефанова има над 70 публикации в наши и чужди списания и множество цитирания, участия в конгреси и конференции по педиатрия, детска ендокринология и ултразвук. Участва в написването на учебници и ръководства по педиатрия. Член е на Българска педиатрична асоциация, Българското дружество по ендокринология, Българското дружество по детска ендокринология и член на Европейското дружество по детска ендокринология (ESPE).

Дълбок поклон пред светлата ѝ памет!

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

БГ звезди
Възползваха се безплатно от труда на Лили Иванова

снимки: Инстаграм/Лили Иванова, кадър: bTV Едно от ненадминатите качества на примата на българската поп музика Лили Иванова е, че не спира да обича и да уважава публиката си. Любовта между феновете и певицата е толкова взаимна, че може да извини дори това, че някои зрители гледат нейното първокласно шоу гратис. …

БГ звезди
Андрей се завърна от ваканцията с кола чудо

Кадри видео инстаграм профил За продуцентите на селскостопанското риалити „Фермата“ ваканцията приключи. Започва подготовка за старта на новия сезон, който е обявен на 3 септември. Андрей показа завръщането на семейството си, като изуми феновете си колко куфари свали от колата и се поинтересуваха от марката на автомобила побрал всичко това. …

БГ звезди
България забрави за Виктор, дамите полудяха по Евгени

Снимка профил инстаграм Новият избраник за главната роля в романтичното риалити сезон 2 „Ергенът“ Евгени Генчев отсега вълнува дамите по форумите в социалните мрежи. В момента върви кастинг за момичета, които ще се борят за сърцето му, но и тези, които са само зрители имат мнение за младия и талантлив …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!