fbpx

Почина д-р Елисавета Стефанова

Новини
външна реклама

Кадър СБАЛ Проф. Иван Митев

На 7 септември СБАЛ по детски болести „Проф. Иван Митев” ЕАД загуби скъп човек и колега – доц. д-р Елисавета Стефанова – лекар с голямо сърце.

Ръководството и служителите на болницата изказват най-искрени съболезнования на семейството, близките и приятелите на доц. д-р Елисавета Стефанова, пишат от лечебното заведение.

външна реклама

Дълбоко скърбим за загубата на нашия колега и приятел, отличен професионалист и човек, раздаващ се за благото на хората.

Отиде си от нас човек с доказани нравствени добродетели, заслужил уважението на своите близки, приятели и колеги.

Със своята всеотдайност тя оставя след себе си светъл пример за достойно извървян житейски път, посветен на професията в името на хората.

Доц. Елисавета Стефанова завършва медицина в МУ-София през 1982 г. Има придобити специалности по педиатрия и детска ендокринология. От 1986 г. работи в Клиниката по ендокринология, диабет и генетика при СБАЛДБ – МУ – София, като от 2016 г. е началник на същата.

Доц. Стефанова има над 70 публикации в наши и чужди списания и множество цитирания, участия в конгреси и конференции по педиатрия, детска ендокринология и ултразвук. Участва в написването на учебници и ръководства по педиатрия. Член е на Българска педиатрична асоциация, Българското дружество по ендокринология, Българското дружество по детска ендокринология и член на Европейското дружество по детска ендокринология (ESPE).

Дълбок поклон пред светлата ѝ памет!

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Откриха казан за ракия в българско училище

външна реклама Снимка колаж Господари.ком Откриха инсталация за ракия в училище в Пазарджик, съобщава Будна Варна. Дестилиращата инсталация е била открихта екипи на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ при ОДМВР – Пазарджик, в бивш физкултурен салон в сграда на училище в областния град. В съседна сграда пък били намерени и …

Новини
Борисов в Пловдив: Данъците ще трябва да се повишат

външна реклама Кадър видео ФБ Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов заяви в Пловдив обяви, че данъците неминуемо ще трябва да се вдигнат, ако се запази актуализираният размер на пенсиите. Бившият премиер отиде в града под тепетата да се срещне с актива на партията си. „Такива неща не се говорят преди …

Новини
Напусна ни Неделчо Михайлов

външна реклама Снимка профил ФБ Напусна ни известният журналист Неделчо Михайлов. Наскоро излезе дебютната му книга – “Балкански буквар”. Тя съдържа в себе си 5 разказа и 6 новели. външна реклама “За мен Варна е центъра на света и вечният град. Тук съм роден, душата и сърцето са ми тук”, …