fbpx

Победителят Рълев се подигра с “Игри на волята”: 100 000 лева не стигат за нищо

Блиц Новини

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите

Тези 100 000 лева не стигат за нищо, това заяви за наградата, която спечели в “Игри на волята” победителят в петия сезон на риалитито Иван Рълев. Той беше категоричен, че сумата не е достатъчна за да си направи собствена зъботехническа лаборатория, каквато е професионалната му мечта.

Рълев внесе уточнението, че вече има такава, но тя не е правена с парите от наградата, а със средства на баща му. Шампионът сподели в подкаста “След игрите”, че не случайно е посветил последната победа на него, защото той винаги е подкрепял амбициите му.

Победителят каза също, че със сигурност няма да си купи със 100-те бона скъпа кола, макар че харесва бързите германски автомобили. Той по-скоро ще ги инвестира в имот, който да му осигури спокойно бъдеще.

Рълев и Денислава били любовници, но се скарали

Рълев искрено обясни каква е ситуацията му в любовния живот, който стана обект на обществен интерес. С бившата му приятелка, с която имаше емоционална среща преди финала, така и не са се събрали. За сметка на това между него и Денислава от “Игрите” наистина са избухнали страсти.

“То не пита”, това отговори Иван Рълев на въпрос как в цялото напрежение и мизерия в предаването се раждат романтични чувства. Победителят обаче призна, че нещата с Дени се разпадат, защото и двамата са големи егоисти. По-рано в същия подкаст дъщерята на Виолета твърдо заяви, че нещата с Рълев са приключили. А какво казала майката на Дени за връзката им? Вили просто отбелязала, че “два остри камъка не мелят брашно” и прогнозирала раздялата им, но не си развалила чудесните отношения с Иван.

Рълев внесе и още едно уточнение по твърдението, че е “оправя усмивките на звездите”. Той потвърди, че има известни клиенти, като например Иван Христов от дуото водещи и продуценти Иван и Андрей. Зъботехниците обаче не контактуват пряко с клиентите, а само чрез зъболекарите, така че той не познава никой от звездите, чиито протези е правил.

Победителят в “Игри на волята” беше категоричен, че най-яркият образ в последния сезон е Гатьо и съжали, че не са играли в една коалиция с Крум. Рълев беше скептичен дали би влязъл за втори път в играта заедно с другите звезди на предаването, защото в момента е концентриран върху бизнеса си и няма възможност да го зареже отново за три месеца.

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Козунаци от 2 до 100 лв на пазара

Кадри България он ер. Остава по-малко от месец до светлия празник Великден и темите за козунаци и яйца се завъртяха.  Увеличават се и проверките за качеството и цената на козунаците, казват от Сдружението за достъпна и качествена храна. Ако козунакът от магазинната мрежа е без етикет, е притеснително, тъй като …

error: Content is protected !!