fbpx

Победителят Коко: „Фермата“ е връзката на българите в чужбина с Родината

Блиц Новини

кадри bTV

Победителят във „Фермата“ Костадин Велков не каза за какво ще похарчи спечелените 100 000 лева от аграрното риалити.

В „Преди обед“ по bTV той коментира, че със сигурност ще ги инвестира в бъдещето на семейството си.

„Аз ценя парите“, призна Коко и допълни, че много искал да му се размине въпроса за харченето на наградата, защото наистина още няма идея.

За бившият футболист оценката на зрителите, 50% от които гласуваха той да спечели, все още изглежда нереална.

Видимо развълнуван Коко сподели, че изобщо не е мислил за победа, когато влизал в предаването.

Направил го, защото много харесва „Фермата“, най-вече защото е връзката на много българи в чужбина с Родината.

Бившият футболист не обича да кледа назад към Купата на България

Малко изненадващо Велков заяви, че не обича да се връща към миналото си на футболист, въпреки завоюваната купа на България със „Славия“.

Той подчерта, че е особено горд от тази победа, защото по това време в отбора му били само българи, а при съперникът „Левски“ имало много чужденци.

Той все пък остава свързан с най-голямата игра, защото тренира деца.

Чак по време на дуела с Канан Коко усетил, че има реален шанс за победата и голямата награда и тогава се включила спортната му злоба. Той призна също, че се надява да остане близък и в бъдеще с хората, с които е делил радости и несгоди във формата.

Децата на Костадин са малки и не разбират какво точно се е случило с него през почти трите месеца, в които се е снимало предаването. Едно от тях дори мисли, че той работи във „Фермата“ и когато излизал за работа го попитало дали отива пак там. В края на интервюто си в „Тази сутрин“ Коко пожела на репортера на bTV да участва в аграрното риалити един ден, но го предупреди да научи наизуст фермерския алманах, ако иска да има шанс да остане в играта по-дълго.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!