fbpx
Блиц Новини

Кадри: бТВ

Станислав Кертиков продължи по емоционален начин блестящата си игра в „Стани богат“ тази вечер.

След като се настани отново в стола на богатството, пилотът на самолет успя да докосне сърцето и душата на Ники Кънчев с признанието защо е решил да участва в телевизионната игра по бТВ.

„Тук съм, не защото знам, че знам нещо повече от другите и че съм фен на много интересни и любопитни факти, а по-скоро заради един детски спомен за моята баба, която вече не е между нас, и за която, вие, г-н Кънчев, бяхте нещо като най-голямото развлечение“, започна Станислав.

Тези негови думи бяха последвани от бурни аплодисменти и вдъхновиха водещия, който не скри, че се е почувствал като Сократ.

„Ако мога да използвам тази чуждица, като хайлайта на нейния отруден ден тя се грижи за мен и моята братовчеди. Основно готвеше и много се уморяваше, и когато бях малък с нея всяка вечер гледахме вас и се опитахме да отговаряме на въпроси. Мисля, че когато бях малък, бях по-добър с въпросите, отколкото сега“, добави Станислав, който е работел също като барман, сервитьор и екскурзовод.

Играчът не се затрудни с въпроса за 1000 лева: „Какъв тип електроцентрала е „Марица изток 2“? – АЕЦ, ТЕЦ, ВЕЦ, ПАВЕЦ, и вярно заложи на втората опция.

При въпроса за 1500 лева обаче той използва първия си жокер: „Кой крак на коня е вдигнат на статуята на Царя Освободител в центъра на София“? – Двата предни, Левият преден, Десният преден, Нито един. На помощ от публиката бе привикан Румен Иванов, който вече си е тръгвал с тлъста сума от шоуто, и той правилно насочи приятеля си към четвъртата опция.

Последва осмия въпрос: „Кой актьор бе обвинен за слабата продажба на електромобили във Великобритания“? – Вин Дизел, Силвестър Сталоун, Роуън Аткинсън, Джони Деп. Тук Станислав позна, че е Аткинсън, след като го свърза със скеч на любимеца си Мистър Бийн.

Играчът заключи сумата от 3000 лева, а за нея бе попитан: „С нападението на Ирак срещу коя държава през август 1990 г. започва войната в Персийския залив?“ – Кувейт, Йордания, Пакистан, Израел. Широката усмивка на пилота издаде, че той знае верния отговор, който е акцията „Пустинна буря“ на Саддам Хюсеин срещу Кувейт.

Въпросът за 5000 лева бе: „Поради каква причина нито един алпинист не изкачва връх Еверест през 2015 г.“? – Нов данък, Стачка на шерпите, Земетресение, Държавен преврат. Участникът поиска “50:50“, но след като компютърът остави първата и третата възможност, той реши за по-сигурно да употреби третия си жокер. Това се оказа мъдро решение и Петко Стоянов от София му помогна да продължи напред със земетресение.

Впоследствие се разбра, че Станислав не знае отговора на въпроса на 10 000 лева, но му се играе и затова рискува: „Кой е единственият човек, от когото се твърди, че се е страхувал наркобаронът Пабло Ескобар“? – Роналд Рейгън, Аугусто Пиночет, Баща му, Гризелда Бланко.

Кертиков посочи Рейгън, но отговорът бе Черната вдовица Бланко, и така той спечели 3000 лева.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!