fbpx

Пилот към сина на майор Терзиев: Татко ти много те обича и винаги ще бъде с теб

Новини
външна реклама

Снимка профил ФБ

Пилотът Стоян Петков, колега на трагично загиналия майор Терзиев, отправи трогателно послание в социалните мрежи към сина му.

Ето какво написа той във Фейсбук:

външна реклама

„С татко ти сме приятели и колеги. Заедно летим, заедно дежурим, заедно служим на Майка България…Аз също имам момче, като теб. Имам и две момичета. Саше, те са и твое братче, и твои сестри! Не за друго, а защото с татко ти сме братя и винаги ще бъдем.

Изтребителите сме племе особено! Има едно стихотворение, което се казва „Зеница“, там авторът пише, че „изтребителите са племе особено“.Такива сме, юнак! И такива винаги ще бъдем! И татко ти знае много добре какво означава това.

Не казвам знаеше, а знае, защото татко ти е тук сред нас!

Защото той живее и ще живее! Живее, защото те има теб, момче! Валентин Терзиев живее и ще живее, докато те има теб. Докато вярваш, докато се бориш, докато мечтаеш…Вальо много ми разказва за теб, докато сме на „машините“. Как решавате задачи по математика, как играете, как ти за него си радост и смисъл… Той много те обича, юнак! И винаги ще бъде с теб!

„Изтребителите сме племе особено!“ Понякога отлитаме за последен път. Това е нашата мечта, нашият дълг, нашият смисъл…Саше, живей, бъди, побеждавай! Татко ти много те обича и винаги ще бъде с теб! Той много се гордее с теб, защото си добър и истински, и достоен негов син… Знам, че и ти много се гордееш с него. Знам, че си силен, знам че ще бъдеш силен.

Продължавай да го караш да се гордее с теб, моето момче! Продължавай да бъдеш Терзиев и да си достоен син на Вальо и на Майка България!Прегръдка по мъжки от един приятел на татко ти!

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Преди и сега на морето: Ани Цолова, Деси Стоянова, Миролюба Бенатова и Дарина Сарелска отново са заедно

външна реклама кадри: Фейсбук/Десислава Стоянова Вълнуващ кадър с някои от най-любимите лица от телевизионния лица събира симпатии и овации в социалните мрежи. Снимката е от морето и на нея са Деси Стоянова, Миролюба Бенатова, Ани Цолова и Дарина Сарелска. Най-любопитното е, че четирите пресъздават идентична снимка, която те са си …

Новини
Маркет линкс: Доверието в Борисов се срина

външна реклама кадри: Фейсбук/Бойко Борисов, Слави Т. Трифонов Слави Трифонов е лидерът на политическа партия, който се ползва с най-висок авторитет и одобрение. Това показва проучване на Маркет линкс, представено по bTV. На втора позиция е поставен съпредседателят на „Демократична България“ Христо Иванов. Трифонов получава 33% одобрение, а Иванов – …

Новини
Народното събрание почете с минута мълчание загиналите огнеборци Валентин Димиров и Антон Гръбчев

външна реклама кадър Народно събрание С минута мълчание започна днешното заседание на българския парламент. Депутатите единодушно приеха да сведат глави пред паметта на Валентин Димиров и Антон Гръбчев – двамата горски служители, загинали при гасенето на пожара между селата Петрово и Голешово вчера. Въпреки че обичайната процедура не беше спазена, …