fbpx

Пикасо спря много силна игра на участник в „Стани богат“

БТВ

Кадри: БТВ

Много добри впечатления в публика и зрители с играта си направи Антон Бъчваров в „Стани богат“. Той се е занимавал с много неща свързани в сферата на образованието, на продажбите, на медиите и др., като е и медалист по бразилско джу-джицу.

След като мина без проблеми през първите пет въпроса, той продължи силно и нататък. „Как е по-известна джамията „Султан Ахмед“ в Истанбул?“ бе шестото питане, а вариантите – Червената джамия, Синята джамия, Черната джамия и Бялата джамия. Участникът сподели, че е ходил в турския мегаполис и правилно посочи синята.

Въпросът за 1500 лева бе „Кой прочут изпълнител участва заедно с Брад Пит във филма „Боен клуб“?“ – DMX, Мийт Лоуф, Джони Кеш или Боно. „Интересното е, че споменах преди влизането ми тук точно този филм. Тъй като Брад Пит е правил преди всяка сцена лицеви опори до откат – нещо, което направих и аз, преди да седна на стола“, призна с усмивка Бъчваров. След това той изключи DMX и Боно, насочи се към Мийт Лоуф, тъй като Джони Кеш е бил възрастен по това време, и това се оказа правилно.

„Кои братя създават конкурентни компании, намиращи се от двете страни на река Аурах в немския град Херцогенаурах?“, бе следващото питане, а ощ преди да чуе четирите варианта – Бенц, Порше, Даслер и Сименс, той посочи верният отговор – Даслер.

Участникът сподели и интересни подробности за останалите трима, тъй като се оказа голям автомобилен фен.

За 3000 лева той бе попитан „В коя държава един от официалните езици е синхалски?“ – Индия, Индонезия, Непал или Шри Ланка. Тук той се насочи към Непал и Шри Ланка, като именно тези два варианта останаха на екрана след използването на „50:50“.

След това той наклони везните към Шри Ланка, но се обади на приятел, който да потвърди предположението му. Така и стана – Илиян Христов от София му каза правилният отговор Шри Ланка.

Антон заключи 5000 лева като втора сигурна сума, а въпросът за тях бе: „Кой художник е написал на своя картина „Това може да бъде нарисувано само от луд“?“ – Пабло Пикасо, Винсент ван Гог, Едвард Мунк или Анри дьо Тулуз-Лотрек. Бъчваров веднага призна, че отивайки към студиото си е пожелал да му се паднат по-малко въпроси за изкуство. Все пак каза по нещо за четиримата художници.

В крайна сметка повика жокера си от публиката – проф. Любен Боянов, който е университетски преподавател. Той го насочи към Пикасо, участникът го послуша, но верен се оказа Мунк и така си тръгна с 500 лева.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Кънчев се изуми: Въпрос за Симеон II провали играч в „Стани богат“

кадри bTV Една от най-важните особености на „Стани богат” е да се чете внимателно въпроса и да се разсъждава върху него. Въпреки че това се повтаря често от водещия на играта, постоянно се появяват играчи, които забравят за това. Такъв беше случаят с Красимир Божинов, IT специалист с 30 годишна …

Блиц Новини
Огромен гаф при въпрос за 3000 лева в „Стани богат“

Кадри: бТВ Рентгеновият лаборант Павел Антонов продължи играта си в „Стани богат“, но последния въпрос, който му бе зададен от Ники Кънчев поради много дискусии. За 2000 лева Павел бе попитан: „Коя легенда на Формула 1 създава нискотарифна самолетна компания, докато е действащ пилот“? – Михаел Шумахер, Аертон Сена, Ники …

error: Content is protected !!