fbpx
Блиц Новини

Кадри: БТВ: Петко феномена с фурор в Стани богат, Билалов не беше правил това

Петко Кънев направи истински фурор в предаването „Стани богат“. Характерното за него е, че може да говори и да чете наобратно, като призна в предаването, че е научил това от своята майка. Иначе участникът работи в голяма компания за електроника.

външна реклама

В предния епизод той мина през първите шест въпроса, а на един от тях използва жокер „Помощ от публиката“.

Днес първото питане към него бе „Коя от изброените нишки би имала по-голяма здравина от стоманен кабел със същото тегло?“ Вариантите бяха „Нишка от паяжина“, „Индианска нишка“, „Найлонова нишка“ и „Нишка от дървесина“. Тук той поиска жокер „50:50“, като останаха първите два отговора. Кънев посочи „А“ и това се оказа вярно.

Въпросът за 2000 лева бе „Как се нарича недорасъл плод, останал след беритба?“ – Фира, Баберек, Диканя или Рапица. Кънев поразсъждава и каза, че е дошъл да играе. Маркира баберек и така продължи напред в шоуто за знания.

Той реши да заключи 3000 лева като втора сигурна сума, а Билалов го попита: „Кой класически роман вдъхновява лентата „Осмата миля“ с участието на Еминем?“. Опциите тук бяха „Спасителят в ръжта“, „Заеко, бягай“, „Триумфалната арка“ и „Дон Кихот“. Играчът каза, че знай кой е Еминем, припомни си рекорда му за най-бързо рапиране, но не е гледал филма. Все пак се насочи към „Заеко, бягай“, реши да рискува и посочи този отговор. Билалов го зарадва с думите „Ако беше гледал филма, щеше да знаеш, че героят му се казва Рабит, което на английски значи именно заек“. Верният отговор му гарантира 3000 лева.

10-и въпрос бе „Преди да извършат първия полет със самолет, братята Уилбър и Орвил Райт са се занимавали с продажба и ремонт на: „Велосипеди“, „Файтони“, „Лодки“ или „Автомобили“. „Дори да е малко лекомислено, ще рискувам – отговор „А“, велосипеди“, каза Кънев и това бе верният отговор.

Последва питане за 10 000 лева: „Ако Слънцето внезапно изчезне, най-рано след колко време хората на Земята ще разберат това?“ – „След около 8 минути“, „Не по-рано от 30 минути“, „Точно 47 минути“ или „Най-малко след 4 часа“. Участникът каза, че светлината стига до Земята след около 8 минути и затова маркира директно отговор „А“.

Тук водещият направи нещо, което рядко може да се види в „Стани богат“. Още докато посоченият отговор бе оцветен в оранжево, тоест преди да му каже дали е верен, той вече написа чек за 10 000 лева и го даде на участника, след което отговор „А“ светна и в зелено като верен.

Така се стигна до въпрос за 20 000 лева:

„Кой от героите не се е е подвизавал във Венеция?“ – Отело, Казанова, Кандид или Д`Артанян. Кънев каза, че не иска да си ходи с жокерите вкъщи и се обади на приятел – Йордан Иванов от Велико Търново.

Той който го насочи към Д`Артанян, казвайки му, че така му изглежда. Петко реши да му се довери, тъй като и той натам се бе насочил. Оказа се, че това е верен отговор – 20 000 лева.

13-ият въпрос бе: „Българският национален отбор в кой спорт попада в клипа към песента на Уитни Хюстън „One Moment in Time“?“

Опциите бяха баскетбол, спортна гимнастика, художествена гимнастика или плуване. Петко Кънев каза, че е наскоро е гледал филма за певицата, който много му е харесал.

Поразсъждава доста за всеки от спортовете и реши, че това е игра, заради което рискува. Посочи отговор „С“ – художествена гимнастика. Оказа се обаче, че верният отговор е „спортна гимнастика“ и така той си тръгна с едва 3000 лева.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!