fbpx

Петър възкръсна във Фермата

Блиц Новини

Кадри БТВ

Дамите в Елбетица се заявиха и вече опитват да командват парада. Първият опит да бъдат единни се оказа неуспешен. Те не успяха да се разберат кого да изгонят от противниците, с което се провалиха и разочарованието ги завладя. Те отново опитаха да потърсят съвет от мъжете за формата на предстоящия елиминационен двубой.

Най-логично е дуела да е изцяло мъжки, ще можете да избегнете Коко. Това мнение изразиха дамите и то се наложи.

Петър тактично си замълча и опитва да не се намесва в решенията на дамите и само гледа отстрани как се забатачват в собствените си мисли.

В момента цел номер едно е да не се стигне до раздор и нерешителност, което видяхме на церемонията. Решението трябва да се вземе ясно, категорично и единодушно, както трябва и както до момента, в който кораба имаше капитан вървеше плавно и носеше победа след победа.

Опитват да правят твърда женска коалиция, която обаче няма изявен лидер и не може да вземе единодушно решение. Виждаме, че тази женска коалиция, която иска властта има нужда от мъж, който да побутне леко решението в някаква посока и ако евентуално то се окаже грешно да може да се каже.

Леко леко Петър започна да си възвръща позициите в отбора и както досега са свикнали, вместо да помислят с главите си, по-лесно е да го попитат. Сега обаче той е щедър на съвети, не отказва на никой и гледа отстрани накъде се движат нещата.

Днес играя ролята на ОТК, давам някой друг съвет насам натам и квото има да се случва да се случва. Хубавото е, че то става точно така, както аз го искам, коментира повече от доволен Петър.

Постигна своето, дамите една по една се завръщат към него. Пробваха да бъдат самостоятелни и независими – не се получи, затова и актьора е повече от доволен от създалата се ситуация.

Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!