fbpx

Петър се сравни с Христос

Блиц Новини

Кадри ютуб

Петър си е Петър, дали вътре в стопанството или отвън, неговата същност е да представя нещата както той иска да изглеждат. От както е напуснал Фермата обиколи къде ли не, то не бяха студия, срещи, подкасти, превърна се в звезда и разпознаваем, което може би е била и най-главната му цел.

Аз не исках да сядам на централното място, но Жоро каза: Седни ти там, аз съм ти отдясно. Единствено централното място беше свободно, другите бяха заети. Знаеш ли кой друг е бил така, за една друга маса говоря. Това е тайната вечеря и Юда, който стои от дясно на Христос, сподели най-дълбоката си същност Петър пред един друг участник от Фермата 7 – Ивайло Герасимов.

Ти какъв нагъл тип си, изуми се дори и този „гамен“ Ивайло. Ти сериозно ли си направи съпоставка с „Тайната вечеря“. Исусе, ти ли си бе?

Не бе нямах никаква идея кой стои от дясно, един приятел ме светна, заоправдава се Петър и опита да замаже гафа. Аз бях в шок. Хора, повярвайте, нито се мисля за някакъв, да знам, имам някакви умения, но далеч съм от това да си правя паралели с това.

Ивайло го взе и на подбив след това твърдение:

Ти можеш ли тази бутилка вода да я превърнеш във вино?

Гледат ни малки деца, иначе да.

Явно Петър е решил, че за всичко, което се случи или не се случи е виновен Жоро, заради това, че оттегли подкрепата си от него и застана на страната на дамите. Тази неприязън пролича и в епизода снощи, когато напусналите фермери се върнаха за кратко в стопанството. Отношението на Петър бе, все едно Жоро не съществува, не отиде да го поздрави, поне ръка да подаде. Всичко това не остана незабелязано от зрителите. Петър използва малкото време с тях да даде последни наставления и да изгради стратегия за победа.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!