fbpx

Петър: Мъчно ми е за Елбетица, това беше моята малка България

Блиц Новини

Кадри БТВ: Петър: Мъчно ми е за Елбетица, това беше моята малка България

Дойде време за последна и решаваща битка в аграрното риалити Фермата. На дуел един срещу друг ще се изправят, Андрей и Линда срещу Коко и Лили. От изхода на този двубой се решава кой отбор ще продължи в цялост на финал и кои ще се елиминират помежду си.


Само шестима обаче ще стигнат до последната права, за да се борят за наградата от 100 000 лева. Преди големия финал на 8 декември ще се разиграят епични битки, ще има много емоции и още повече сълзи. Затова и залогът е толкова висок. Нито Канатица, нито Елбетица искат да се бият един срещу друг.

Стратегът на Елбетица Петър, който нямаше късмет да ръководи нещата докрай не е оптимист за своите.

Макар да опита да ги нахъса при влизането си в стопанството няма много вяра, че ще се справят и ще успеят да победят на предстоящия дуел. Дори пусна пост в социалната мрежа, доста песимистичен за любимите му участници.

Мъчно ми е виждайки в какво се превърна Елбетица. За мен това беше моята малка мечтана България и вярвах в нея…

Дуелът утре ще реши дали Елбетица ще я има или не. Независимо от огорчението, ще стискам палци и знаейки, че шанса е изключително малък, пак ще продължавам да вярвам!

Дали това не е подсказване за изхода на дуела, като се има предвид, че снимките отдавна са приключили и Петър знае много добре кой печели и кой губи ще разберем, но е факт, че феновете на Канатица и Коко се множат.

Хайде Лили, Коко, искам ВИЕ да победите и дано телевизията БТВ да НЕ ме разочарова както МАСТЪР ЩЕФ. Лили една баба от твоя роден град и мой ще е щастлива да покажете че сте добри и силни . Желая Ви победа . Зная че можете . Бъдете силни и знайте, че хората Ви оцениха и ВИ ОБИЧАТ . КЪСМЕТЪТ ДА Е НА ВАША СТРАНА!!!

Фермата остана последното риалити, в което все още победителя не е известен, затова и зрителите се вълнуват от изхода на битката, от който ще стане известен и той.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!