fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Пепи Бакърджиев натъжи България с разказ за Светла Димитрова

Спортният журналист Петър Бакърджиев направи покъртителна изповед за посещението си в българско училище и впечатленията, с които е останал след среща с децата там.

Той изпълни със съдържание минутите на “раздумката” в сутрешния блок на bTV, където често се обсъждат пълни глупости.

Пепи обаче използва възможността да направи силен авторки коментар за образованието ни и спорта, говорейки изцяло въз основа на собствения си опит.

След поредната порция новини за успехите на Саша Везенков в НБА, журналистът сподели, че тези дни е бил поканен в столично училище да говори за професията си.

Той решил да използва представянето на баскетболиста, за да обясни какво е удоволствието в спортната журналистика.

“Видях, че има деца с баскетболни брандове дрехи и си казах, ето имам съмишленици.

Ентусиазирано ги питам интересуват ли се от баскетбол – мълчание.

Казвам, ето носите “джордан”, никой ли не се интересува от този спорт?

Един казва футбол, друг друго…

И на мен леко ми спихна ентусиазма”, разказа Бакърджиев.

Той използва случая да обвини в пълно безхаберие и бездействие хората от баскетболната ни федерация, които без заобикалки ги нарече “кратуни” и “тиквеници”.

“Четири месеца имат играч в НБА, те не могат да научат нормални, дигитални деца, кой е Саша Везенков, не могат да стигнат до тях, да ги накара да разберат, че имаме един страхотен пример и не е необходимо да казваме защо трябва да спортуват и да играят баскетбол!”, възмути се журналистът.

Журналистът е покъртен кой им преподава физическо, а децата не знаят

Но уви, разочарованието на Пепи Бакърджиев въобще не свършва с това.

“Учител по физкултура на тези деца е Светла Димитрова, легендарна атлетка и една от най-големите българки. Тя е Стефка Костадинова на хърделите. Почти нищо не знаеха за нея, аз им разказах коя е тя, защото влезе в залата. Значи, не е нейна работа да им казва коя е. Директорът на училището трябва да им каже, деца, имате европейска шампионка и световна медалистка за учител… Много тъжно ми стана”, призна Петър Бакърджиев.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!