fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Спортният журналист Петър Бакърджиев отново оцвети сутрешната раздумка на дивана в „Тази сутрин“ по bTV. Той буквално предизвика водещата Мария Цънцарова да му вземе думата, след като обясни какво би направил, ако хване сина си да пуши.

До ситуацията се стигна малко изненадващо, след като темата за обсъждане бяха две природни явления в София предния ден – гръмотевична буря и дъга. Проф. Георги Рачев взе да обяснява нещо за тях, когато Бакърджиев се сети да го поздрави с участието в новото състезателно шоу със Сашо Кадиев „Кой да знае?

„Нощта ми започна с Вас, професоре“, пошегува се Пепи, а после към закачката се добави дъгата и асоциацията за хората, които ползват цветовете ѝ като знаме на своята идентичност. „Да не дава Господ“, това беше коментарът на проф. Рачев. Репликата със сигурност е накарала политкоректните редактори на телевизията да наострят уши.

Хуморът на проф. Рачев вкара спотния журналист в беда

След това обаче Бакърджиев обърна посоката на разговора и разказа, че синът му Самуил твърди, че в двора на училището е паднала мълния. Проф. Рачев доста се изненада, а след това и се пошегува: „И какво, учениците си запалили цигарата от мълнията?“

Спортният журналист подскочи като ужилен от това предположение. „А, той е на девет, сакън! Ще запали той, ама ще му запаля врата“, изригна Петър Бакърджиев.

Тук вече Мария Цънцарова се намеси категорично и предупреди Пепи да не говори такива неща в ефир. Не стана ясно дали тя го казва, защото „пошляпването“ на децата е нещо лошо, или защото подобни изречения от работещи в bTV може за се отрази зле на телевизията. Така или иначе, идеята на Цънцарова беше, че подобни неща могат да се споделят зад кулисите на предаването, но не и в ефир.

„Каквото си правим вкъщи, да не го казваме в ефир, нали? Че кенсъл културата ще ни… претопи“, заяви Бакърджиев.

„Формулираш мислите ми по-бързо, отколкото те текат“, отвърна Цънцарова, облекчена, че колегите ѝ мъже не са стигнали до още по-цветен език и още откровения за „ползата“ от шамарите.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!